Skip to main content

SURPRIZA SĂPTĂMÂNII. Ernest a dat de pereți cu Arnold și cu autoroboții

 

Publicitate

AUDIENȚĂ SURPRIZĂ. Ernest, de pe Kanal D a adus surpriza săptămânii în materie de rating. Emisiunea lui a scos audiențe peste Transformers (film difuzat de Pro TV) și peste Terminator 3- supremația roboților (producție cu Arnold Schwarzenegger difuzată de Antena 1).

La nivel național, Cu ochii în umbră (emisiunea prezentată de Ernest) a avut o medie pe minut, duminică, de peste două milioane de telespectatori, dintre care aproape 900.000 din mediul urban. Vârful s-a apropiat de trei milioane de telespectatori pe minut.

Audiențele, în continuare:

 • La nivel național, în fiecare minut s-au uitat la Ochii din umbră (cu Ernest, pe Kanal D), 2,04 milioane de telespectatori. Emisiunea s-a intersectat cu blockbusterele Transformers - Răzbunarea celor învinși (Pro TV) și Terminator 3 - Supremația roboților (Antena 1), dar și cu reality-show-ul Schimb de mame, de pe Prima TV.
 • Filmul de pe Pro TV a fost pe locul secund în preferințele telespectatorilor, urmat de Schimb de mame (Prima TV) și producția cu Arnold de pe Antena 1.

Vârfuri de audiență Ernest - Ochii din umbră:

  • La nivel NAȚIONAL: 2,95 milioane de telespectatori, la ora 21.37
  • La nivel URBAN: 1,2 milioane de telespectatori, la ora 21.31

 

Audiența posturilor TV pe intervalul emisiunii Ochii din umbră, duminică, 16 septembrie (media pe minut):

    NATIONAL     URBAN    
Nr. persoane Rtg% Nr. persoane Rtg%
1 Kanal D 2.045.000 10.7 879.000 8.4
2 Pro TV 992.000 5.2 587.000 5.6
3 Prima TV 740.000 3.9 405.000 3.9
4 Antena 1 697.000 3.7 404.000 3.8
5 Antena 3 582.000 3.1 395.000 3.8

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Danutule...daca nu trolezi asa de doru lelii pt ca nu ai ce face acasa, atunci e rau tata(ceea ce chiar cred), atunci e rau tata, nu iti mai uita portia de xanax.
 • Simplu, asa cum citesti tu comentariile si raspunzi la ele. Desteptule! Stii ceva? Chiar si un orb stie ca "AS DORI" este corect, nu "asi dori". Hai, la revedere!
 • costy nu sunt dany ăla care t-ai certat tu cu el sunt o altă persoană şi sincer aşi dori să rămâi orb ca mine să vedem cum vei reuşi să citeşti tu subtitrările " isteţule.
 • Amarasteanu asta de Ernest, cand a participat la big brother s-a plans ca nu are ce face acasa si sa-i dea baietii de la Prima Tv si lui o bucata de paine sa-i manace gura. Baietii l-au ajutat si acum face numai mizerii. O fi fost uscata painea aia, sau acum se vede mizeria din om?
 • la scoala si la liceu am fost dar din pacate nu am lu-at bacu cati uni dintre noi trebuie sa isi mai petreaca si tineretea
 • documentare urmaresc pe national gegraphic romania si pe discovery france. Iar despre titrare stiu sa citesc foarte bine dar mi-ar fi placut sa am si eu o tara normala in care sa pot urmari documentarul si nu titrarea. Stiu ca coi aveti ganduri comuniste cred ca sunteti dascari si vreti sa le bagati ceva in capul la lume bine va fac elevi ca isi bat joc de voi cred ca va creste tensiunea la maxim cand vedeti stirile cu notele la bac, si casa va enervez mai mult va spun ca in romania nu traiesti cu facultatea, traiesti daca pleci afara strangi in cativa ani bani pe care in romania un profesor castiga in intr-o viata dupa care vi in romania si faci afacere
 • aşteptaţi proştilor toate lăturile tv păi cum spă închidă ăştia prăvăliile când sunt proşti care îi privesc înfrunte cu prostul şef costy.
 • dany, toti europenii aia de care zici tu cunosc la fel de multe limbi straine, ca tine. Adica niciuna, in afara de limba lor materna. Eu ma intreb care e problema ta, pana la urma ... nu stii sa citesti o titrare?

Trimite un comentariu