Skip to main content

Workshop de comunicare gratuit pentru studenţi şi masteranzi

 

Publicitate

Reveal Marketing Research va desfășura, în perioada 4-6 octombrie, cea de-a doua ediție a  Brand Enthusiasts Community, un workshop dedicat studenților și masteranzilor.

Cele trei zile de workshop vor aborda trei problematici: Industria de comunicare din România, Cercetarea de Piață și Poziționarea Brandului și Career Coaching. La discuții va fi prezent și un Communication Officer al unei multinaționale din România.

Sunt vizați studenți și masteranzi înscriși la facultățile de Marketing, Sociologie, Comunicare, Relatii Publice, Media și Jurnalism, care vor fi selectați în urma unei aplicații trimise în mesaj privat pe pagina de Facebook Reveal Marketing Research în care vor menționa succint câteva strategii prin care un brand își poate crește vizibilitatea pe piață.

Mesajul de aplicație trebuie să conțină și numele complet, facultatea şi specializarea, anul de studiu, adresa de email, numărul de telefon iar aplicanții cu cele mai bune răspunsuri vor fi contactați pentru înscrierea pe lista de participare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu