Skip to main content

3 Octombrie. Cine sunt cel mai bine plătite vedete TV

 

Publicitate

CEI MAI PLĂTIŢI REALIZATORI. Pe primul loc în topul încasărilor ca prezentator TV al unei emisiuni de divertisment este Ştefan Bănică jr care reuşeşte să încaseze, făcând spectacol la „Dansez pentru tine” de la PRO TV, peste 25.000 de euro, scrie Evenimentul zilei.
Pe locul al doilea este tot o vedetă de la Pro, Pavel Bartoş care, prezentând două emisiuni - „Românii au talent” şi „Vocea României-, încaseză peste 15.000 de euro, iar locul al treilea este al lui Cătălin Măruţă, care ar încasa 15.000 de euro, lunar.


Ei sunt cel mai bine plătiţi prezentatori TV. Vezi piramida celor mai mari salarii din showbiz 


TVR VREA CHAMPIONS LEAGUE. Sindicatul din TVR acuză Consiliul de Administraţie (CA) al Televiziunii Române că, în ciuda situaţiei financiare dezastruoase a televiziunii, a aprobat "limita superioară a cheltuielilor în scopul achiziţiei drepturilor pentru UEFA Champions League şi Super Cupa Europei pentru perioada 2012-2015", scrie Mediafax. Suma s-ar ridica la 150.000 de euro pe lună

"Membrii Consiliului de Administraţie, conştienţi de situaţia financiară dezastruoasă a televiziunii, au aprobat «limita superioară a cheltuielilor în scopul achiziţiei drepturilor pentru UEFA Champions League şi Super Cupa Europei pentru perioada 2012-2015»", se spune într-un comunicat.
Sindicatul din SRTv acuză CA că vrea să cumpere drepturi pentru UEFA Champions League 2012-2015


PUBLICITATEA, ÎN DECLIN. 2012 este al 4-lea an consecutiv de scădere a investiţiilor media în România, declinul producându-se pe fondul instabilităţii politice crescute care afectează semnificativ economia, deprecierea monedei locale fiind unul dintre cei mai vizibili indicatori, relevă o analiză realizată de Zenith România, citată de HotNews.ro. Internet-ul rămâne singura media ce continuă să crească, dar contribuţia vine dinspre jucătorii 'internaţionali' Google, Facebook, Yahoo.
Analiza Zenith Romania: 2012, al 4-lea an consecutiv de cadere a investitiilor media in Romania/ Internet-ul, singura medie ce continua sa creasca


CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE. Principiul statului de drept a fost afectat prin adoptarea de către Parlament a Hotărârii privind desemnarea membrilor în Consiliul de Administraţie (CA) al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), arată Curtea Constituţională a României (CCR) subliniind că cele 8 locuri alocate grupurilor parlamentare trebuiau să fie ocupate de candidaţii propuşi de acestea, potrivit configuraţiei politice şi ponderii lor în Parlament, scrie HotNews, care citează Agerpres.
CCR: Parlamentul a afectat principiul statului de drept prin nerespectarea configuratiei politice in CA al SRTV


SALARIU DE VEDETĂ. Jeremy Clarkson, unul dintre prezentatorii celui mai urmărit program TV din lume, câştigă anual peste 3 milioane de lire din drepturile de difuzare ale emisiunii, scrie Adevărul.
Gazda emisiunii Top Gear şi-a mărit venitul anual pe care-l obţine de pe urma emisiunii auto cu 1 milion de lire. Astfel, câştigurile totale de pe urma difuzării emisiunii în toată lumea au crescut cu 50%, depăşind suma de 3 milioane de euro.
Cât câştigă Jeremy Clarkson, gazda celei mai urmărite emisiuni TV din lume


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gina gina
    Draga Iulia, se scrie Cel mai bine platite vedete...
  • grammaticus grammaticus
    "CARE sunt vedetele cel mai bine plătite" - aşa trebuia formulat titlul. "Cine" şi "ce" nu pot avea predicatul decît la persoana a treia singular. Pentru plural se foloseşte relativul "care".

    "Care sunt vedetele CEL mai bine plătite" şi nu "CELE mai bine plătite vedete", pt. că adverbul "bine" este la gradul superlativ relativ, deci e precedat de invariabilul "cel". "Cel" nu are de-a face cu adjectivul "plătite", ci cu adverbul "bine". Capito?

Trimite un comentariu

sus