Skip to main content

Adevărul a rămas fără licența TV

 

Publicitate

Consiliul Național al Audiovizualului a respins solicitarea Adevărul Holding de a prelungi licența Adevărul TV, care a expirat săptămâna trecută.

Membrii CNA au precizat că, în acest caz, Adevărul Holding poate face o nouă solicitare de licență.

Nora Marcovici, CEO al grupului Graffiti BBDO (la care Cristian Burci este acționar), a trimis săptămâna trecută o solicitare de prelungire a licenței Adevărul TV către Consiliul Național al Audiovizualului. Asta în condițiile în care pe 12 octombrie Adevărul TV și-a pierdut dreptul de emisie deoarece au trecut doi ani de când Adevărul Holding a primit licență fără a fi folosită.

Potrivit reprezentanților CNA, în solicitare a fost invocat faptul că s-au produs modificări juridice în interiorul companiei. În acest caz, se poate acorda o „sancționare”, însă numai Consiliul poate decide acest lucru. Din informațiile paginademedia.ro, au mai existat situații când au fost acordate „sancționări” de până la 45 de zile.

Adevărul TV a primit licență în octombrie 2010. La momentul respectiv, șeful proiectului, Alexandru Sassu, voia să transforme proiectul într-o „fabrică de conținut” și avea planuri mari în acest sens: un buget de 300.000 de euro, destinați cumpărării de licențe locale (aproximativ 40), o investiție de 15 milioane de euro în stațiile locale și 1,5 milioane de euro pentru studioul din București.

Citiți și: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Asta era un mesaj pentru Burci, mai baga mana in buzunar si cumpara o televiziune existenta cu distributie pe cablu si satelit, nu mai infiinta una noua.
  • Din facator-de-nimic, Udrescu se va transforma in consilierul pt TV al lui Imre, care e "fratele" lui. Pai dupa ce a fost dat afara din TVR si a stat doi ani pe tusa, credeti ca-l lasa Peter pe Cezarica pe drumuri, fara leafa aia de 140 miliooane? Doar trebuie sa-si plateasca ratele la Jaguar omul, e criza, viata e grea!
  • eh, acum să vedem câtă vreme mai suge banii patronului Udrescu, făcătorul-de-nimic-pe-salariu-nesimţit. hai, petere, ia-ţi acoliţii şi du-te!

Trimite un comentariu