Skip to main content

CAMPANIE VIRALĂ. Secretele unui medium: totul este pe internet!

 

Publicitate

Să fii medium în secolul XXI este mai ușor ca niciodată. Asta o dovedește o nouă campanie realizată de o instituție financiară din Belgia, care a vrut să atragă atenția asupra fraudelor ce pot fi făcute pe internet printr-o campanie inedită.

Realizatorii campaniei l-au luat pe „mediumul” Dave, l-au așezat într-un cort uriaș și au început să invite oameni de pe stradă pentru a le ghici viitorul. Dar, înainte de asta, mediumul a vrut să demonstreze că știe „meserie” și a început să le spună clienților diverse amănunte ce păreau știute numai de ei: numele celor mai buni prieteni, țara din care provin, cât au cheltuit pe haine sau chiar contul bancar.

La final, surpriză. Dave dezvăluie și secretul din spatele „harului” său: o întreagă echipă de hakeri care căutau pe internet informații despre clienții săi.

Mesajul de final al campaniei: Toată viața ta este online. Iar informațiile ar putea fi folosite împotriva ta. Fii vigilent!

Filmul a devenit viral în doar o săptămână. A a avut peste patru milioane de vizualizări pe YouTube și a fost distribuit pe Facebook de peste 400.000 de ori.

 

Frauda pe internet

[pgvideo youtube|F7pYHN9iC9I|2012/09/reclama-bruxelles.jpg|

Campanie fraudă pe internet /]

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • BRAVO! tot respectul pentru cei care au facut clipul! e vremea sa ne trezim! din dorinta de-a parea ceea ce nu suntem ne vindem gratis viata si intimitatea pe fb, twitter si ce altele mai sunt. pe vremuri informatiile astea costau, acum le dam ca spalatii pe creiere, gratis. ce ne aduc el? daca avem noroc invidii si dusmanie, daca avem ghinion hotii in casa.prieteni, niciodata!

Trimite un comentariu