Skip to main content

Claudiu Săftoiu, validat preşedinte al TVR. Începând din 2013 taxa TV ar putea să crească

 

Publicitate

ACTUALIZARE: La scurt timp după ce a fost validat în funcţia de preşedintele-director general al SRTv, Claudiu Săftoiu a declarat că este foarte posibil ca, începând din anul 2013, să crească taxa TV, relatează Mediafax.

Acesta a mai precizat că o eventuală majorare a taxei TV se va face doar "după finalizarea restructurării şi reducerea cheltuielilor".

"Nu putem cere indexarea taxei TV fără să aducem în faţa românilor un produs proaspăt, de calitate, de încredere", a adăugat Claudiu Săftoiu.

Claudiu Săftoiu a fost validat astăzi, de plenul Parlamentului, în funcţia de preşedinte director general al SRTv, acesta întrunind 219 voturi "pentru" şi şapte voturi "împotrivă", scrie Mediafax.

Senatorii şi deputaţii şi-au exprimat opţiunea prin vot secret cu bile, în absenţa parlamentarilor PDL, care au decis să boicoteze lucrările plenului reunit.

Claudiu Săftoiu a fost ales, săptămâna trecută, preşedinte al Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune (SRTv).


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • danutu danutu
    dacă măreşti taxa scapă-ne şi de următori: tomulică, olanaianos, mircea hardu, hosu şi dut şi tu după ei tot odată.
  • aidan aidan
    @mariana- fii buna si spune-mi si mie cine-i amanta? ca la cum arata saftoiu nu poti crede ca-i vorba de amor dezinteresat!
  • mariana mariana
    daca maresti taxa saftoiule maresteo din buzunarul tau, eu nu vreau tvr asa ca dispari nemernicule cu tot cu amanta.
  • Mircea Lazar Mircea Lazar
    N'ea Saftoiu, asta cu marirea taxei cred ca reuseam si eu s-o fac. Suntem geniali !!!
  • Observator media TVR Observator media TVR
    Pai livia pila,dupa cate vad eu,Voiculescu este prin spate.Daca este asa,in linkul postat de aidan mai sus se specifica niste miscari,iar mogulul poate juca in film.Ce-ai zice daca Antenele(toate)se vor muta in Calea Dorobantilor si TVR preia cateva pavilioane din Romexpo?Pana isi face in Pipera centrul ala media.
  • livia pila livia pila
    personajul numit Elwis Saftoiu este o pacoste pentru TVR si pentru romani. E trimis acolo cu misiunea de a distruge televziunea publica. Sarcina aceasta i-a fost trasata lui Anotnescu -Dormeo de catre mogulul securist Voiculescu. Pentru indeplinire Antonescu-Dormeo l=a convocat pe submediocrul Saftoiu care s-a asociat cu interlopul constantean Zgabercea. Asa ca, pazea! Saftoiu e o calamitate naturala. Mai deranjant decit o boala de piele. mai rau decit psoriazisul.
  • aidan aidan
    o lectura interesanta (scrisa de altii nu de noi cei din cercul de foc tvr)!
    http://www.optimalmedia.ro/stire-prim-plan/tun-imobiliar-raportul-grupului-de-lucru-al-srtv-propune-vanzarea-terenului-televiziunii-publice-si-mutarea-acesteia-in-/6573
  • adi m adi m
    Saftoiu a zis ca pana la terminarea procesului de restructurare nu intra nici o emisiune, nici o productie, nimic. Despre ce munca vorbesti? Salariatii se plang ca s-au saturat stand degeaba.
  • Coco jambo Coco jambo
    In sfarsit angajatii din tvr vor incepe sa munceasca.Aveau nevoie de reconfirmarea asta ca sa capete curaj!Poate totusi il vor lasa sa faca treaba asta inceputa si astfel sa intre si institutia pe un fagas normal.

Trimite un comentariu

sus