Skip to main content

CONCURS TLC: Cine a câştigat al doilea curs de gătit De ce sunt bărbaţii mai buni bucătari decât femeile?

 

Publicitate

CÂŞTIGĂTOR. Concursul s-a încheiat. Câştigătorul celui de-al doilea curs de gătit este cel  care a scris următorul comentariu:

Daniel: "Pentru ca e imperios necesar sa atraga si sa mentina atentia celei pe care o iubeste alintandu-i cum poate mai bine papilele. Totodata, barbatii sunt mai inconstienti dar mai creativi, mai superficiali dar mai atenti, mai repeziti dar mai “pe faza”, mai orgoliosi dar mai competitivi.. Ar mai fi de completat ca nu sunt neaparat mai buni cat mai spectaculosi si pentru faptul ca ei gatesc rar si nu neaparat mancarea aceea cotidiana..."

ÎNCĂ UN PREMIU! Canalul TLC vă invită din nou la concurs. Premiul? Încă un curs de gătit la Societe Gourmet Cooking Classes. Condiţia? Un răspuns la o întrebare simplă! Întrebarea acestei săptămâni, dar şi alte detalii despre emisiunile culinare de pe TLC, găzduite de maestrul bucătar şi cofetar Buddy Valastro, în continuare.

ÎNTREBAREA CONCURSULUI: De ce sunt bărbaţii mai buni bucătari decât femeile?

Puneţi răspunsul sub forma unui comentariu la acest articol.

Câştigătorul va fi desemnat lunea viitoare.

Emisiunile lui Buddy Valastro la TLC: Regele Bucătarilor, Regele Cofetarilor şi Următorul Mare cofetar

Regele Bucătarilor. Sezonul 2. De luni până vineri, de la ora 20.00

În septembrie, Buddy Valastro a revenit la TLC cu noi reţete preferate ale familiei sale, din gastronomia italiană a Lumii Vechi, într-un nou sezon al programului Regele bucătarilor.

Buddy găteşte de toate, de la paste şi carne până la garnituri şi deserturi, preparând o mulţime de reţete simple, dar delicioase, de care se va bucura întreaga familie. Pentru mai multă savoare, în bucătăria lui Buddy sosesc tot felul de invitaţi, inclusiv membri ai familiei Valastro, care aduc sfaturi utile şi ponturi excelente pentru prepararea acestor ospeţe apetisante.

Regele Cofetarilor. Sezonul 4. De luni până vineri, de la ora 14.00

Fiind şeful de la ‘Carlo's City Hall Bake Shop', cofetăria lui din Hoboken, New Jersey, el supraveghează o întreagă echipă, din care fac parte mama lui, patru surori mai mari şi trei cumnaţi. În această serie, Buddy pregăteşte un tort pentru “The Greatest Show On Earth”, dotat inclusiv cu un “cerc de foc”, prepară un tort aniversar special pentru Rachael Ray, un chef celebru şi duce toată echipa de la cofetărie pe ţărmul mării, pentru o aventură la pescuit, ca sursă de inspiraţie pentru un tort în formă de rechin ucigaş pe care trebuie să îl facă pentru aniversarea de 35 de ani a companiei unui prieten care închiriază bărci.

Următorul Mare Cofetar. Sezonul 2. În fiecare miercuri, de la ora 22.00

Buddy Valastro, "Regele cofetarilor", vrea să îl ajute pe cel mai promiţător cofetar şi decorator de torturi să îşi lanseze cariera. Într-o nouă serie din "Următorul mare cofetar", Buddy testează alţi zece cofetari talentaţi, forţându-le limitele şi punându-i să treacă printr-o serie de probe din ce în ce mai dificile. Cei mai mari cofetari ai Americii sunt supuşi unor presiuni teribile, căci trebuie să creeze un tort spectaculos, care să merite un premiu generos în bani, dar şi şansa de a lucra alături de unul dintre cei mai de succes şi mai celebri artişti cofetari din lume.

Câştigaţi un curs de gătit! Răspundeţi sub forma unui comentariu la acest articol la întrebarea: De ce sunt bărbaţii mai buni bucătari decât femeile?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Retete gustoase Retete gustoase
    Barbatii gatesc mai bine ca femeile, insa de obicei lasa "varza" in bacatrie :)
  • Balan Mihaeala Balan Mihaeala
    Cofetaria este sculptura, pictura, tehnica, simturi ascutite si pretentioase, simt al frumosului foarte dezvoltat, si nu in ultimul rand creativitate. Istoria ne-a dovedit ca barbatii au fost mult mai buni in toate acestea decat femeile. Dar toti acesti barbati au fost inspirati de femei frumoase si inteligente. Secretul barbatilor cofetari este o femeie frumoasa, inteligenta si iubitoare.
  • Cristina Cristina
    Pentru ca nu sunt nevoiti sa gateasca prea des. E ca si cum ai compara un pictor cu un zugrav: pictorul picteaza cind/ daca are chef si toata lumea cade in extaz la fiecare pata de culoare. Zugravul trebuie sa dea repede din bidinea in strigatele soacrelor, copiilor si pictorilor. Pe undeva, printre galeti, se pierde creativitatea si chiar bunul bunul gust! :)
  • Iura T Iura T
    Pentru ca gatim din placere si daca nu avem chef comandam.
  • Laura Davidescu Laura Davidescu
    Se iau in considerare raspunsurile care nu sunt de acord cu intrebarea? Eu nu cred ca barbatii gatesc mai bine decat femeile - cred doar ca, dintr-o mare masa de barbati, dintre care unii nu gatesc deloc sau o fac prea rar, procentul celor talentati la gatit e mai mare decat cel al femeilor creative in bucatarie. Dar, la femei, aceasta "dizabilitate" apare mai evidenta prin prisma faptului ca ele se simt datoare sa gateasca, chiar si prost, pentru famiile lor.
  • mad79 mad79
    de ce gatesc barbatii mai bine decat femeile?
    Pentru ca putem :)
  • madalina madalina
    pentru ca barbatilor le place mai mult decat femeilor sa manance
  • DAMARYS DAMARYS
    barbatii vor sa arate ca si ei sunt sefi la gatit nu numai femeile.ei vad ca femeile gatesc si nu vor sa para mai prejos ca ele.
  • alexa carmen alexa carmen
    Femeile sunt mai perfectioniste si se straduiesc prea mult sa le iasa ceva bine, pe gand barbatii sunt ceva de genul "hai sa inventam ceva super". Si cred ca femeile deja fac ceea ce faceau barbatii pina acum( manageri,directori, ingineri, doctori etc.), si barbatii se reprofileaza pe o meserie care pina acuma era tipic feminina.
  • Tatiana Tatiana
    Sotul meu gateste foarte bine.Ne-am casatorit de la 18 ani si de atunci ma ajuta foarte mult in gospodarie.Ii place sa gateasca ,a facut o pasiune din acest lucru si recunosc ca gateste mai bine decat mine.Cand se apuca de gatit apoi el numai asta face,pe cand eu pun oala pe foc si mai fac si alta treaba.
  • Geo Geo
    Barbatii gatesc mai bine pentru ca gatesc rar, atunci cand gatesc o fac cu pasiune, se concentreaza mult mai bine.
  • Ciprian Ciprian
    Gatim mai bine? Nu cred. Sunt si femei care gatesc extraordinar. Numai ca numarul barbatilor care gatesc si sunt mediatizati este mai mare. Nu stiu de ce in restaurante majoritatea sefilor bucatari sunt barbati. Probabil pentru ca femeile nu sunt atat de pasionate incat sa urmeze o cariera in bucatarie. Au deja o cariera de "bucatar" acasa. Secretul este pasiunea pentru gatit. Nu conteaza ca esti barbat sau femeie. Daca iti place sa ai propriul laborator, unde nu exista restrictii, unde poti combina mirodenii, mirosuri si idei, cu siguranta vei evolua in bucatarie. Poti evolua indiferent de sex. Dar evolutia presupune truda. Tehnica gusturilor se invata greu cu profesor si extrem de greu fara un ajutor. Pana la urma si barbatul si femeia sunt un egal. Diferentele se vad in stilul de gatit.
  • Daniel Daniel
    Pentru ca e imperios necesar sa atraga si sa mentina atentia celei pe care o iubeste alintandu-i cum poate mai bine papilele. Totodata, barbatii sunt mai inconstienti dar mai creativi, mai superficiali dar mai atenti, mai repeziti dar mai "pe faza", mai orgoliosi dar mai competitivi.. Ar mai fi de completat ca nu sunt neaparat mai buni cat mai spectaculosi si pentru faptul ca ei gatesc rar si nu neaparat mancarea aceea cotidiana..
  • ruth ruth
    Multe femei gatesc din obligatie,dar barbatii gatesc din placere...asta ar fi explicatia de ce barbatii sunt mai buni bucatari decat femeile
  • Mihaela Mihaela
    Barbatii nu sunt bucatari mai buni decat femeile.

Trimite un comentariu

sus