Skip to main content

Cozmin Guşă preia managementul editorial al Realitatea Media

 

Publicitate

Administratorul special al Realitatea Media, Florin Bercea, a anunţat şefii de departamente printr-un mail intern că, începând de luni până la 15 decembrie, managementul editorial este preluat de Cozmin Guşă, scrie NewsIn, agenţia grupului.

În consecinţă, deciziile sale capată caracter obligatoriu pentru toţi cei implicaţi în activitatea editorială a companiei, mai scrie NewsIn.

Pe lângă poziţia la nivelul managementului editorial, Cozmin Guşă este acţionar şi la compania GMG MediaBox, principalul creditor al Realitatea Media, companie care este în insolvenţă

Cozmin Guşă, carte de vizită, via NewsIn:

Cozmin Guşă s-a născut în 1970 la Câmpia Turzii, judeţul Cluj, fiind absolvent al Facultăţii de Fizică, Universitatea Babeş-Bolyai. Ulterior, a beneficiat de stagii de pregătire în managementul mass-media în SUA şi Franţa, între 1994 şi 2001 fiind managerul unor companii media din Cluj şi Bucureşti.

În politică a activat ca secretar general al PSD (2001-2003), şef de campanie al PD şi lider de grup parlamentar (2004-2005), respectiv preşedinte de partid (PIN) până în 2008, an în care Cozmin Guşă părăseşte viaţa politica în favoarea activităţii de consultanţă politică.

Este preşedinte al "West Balkans Institute" şi fondator al Institutului GeoPOL.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Rares Rares
    interesant... :)
  • Doina Doina
    Nu se poate compara o televiziune exclusiva de stiri cu o alta care transmite si alte feluri de emisiuni. Un bun sofer are nevoie si de o masina buna... nu poti ajunge un Ferrari cu un Trabant.
  • Radu Radu
    bibicule, nu te pune cu Gusa, ca daca te prinde te da afara tata
  • bibicu bibicu
    draga moni, tot ii lauzi pe ce "noi", dar si tu vei fi inutila... la un moment dat. pana atunci, traiasca... candidatii, asa-i?
  • kiko kiko
    vai de capul lor...
  • Catalin Catalin
    faliment, pa realitatea tv
  • Monica Monica
    deja realitatea e pe drumul cel bun, sper sa scape de elementele inutile

Trimite un comentariu

sus