Skip to main content

Cozmin Guşă preia managementul editorial al Realitatea Media

 

Publicitate

Administratorul special al Realitatea Media, Florin Bercea, a anunţat şefii de departamente printr-un mail intern că, începând de luni până la 15 decembrie, managementul editorial este preluat de Cozmin Guşă, scrie NewsIn, agenția grupului.

În consecinţă, deciziile sale capată caracter obligatoriu pentru toţi cei implicaţi în activitatea editorială a companiei, mai scrie NewsIn.

Pe lângă poziția la nivelul managementului editorial, Cozmin Gușă este acționar și la compania GMG MediaBox, principalul creditor al Realitatea Media, companie care este în insolvență

Cozmin Gușă, carte de vizită, via NewsIn:

Cozmin Gușă s-a născut în 1970 la Câmpia Turzii, județul Cluj, fiind absolvent al Facultății de Fizică, Universitatea Babeș-Bolyai. Ulterior, a beneficiat de stagii de pregătire în managementul mass-media în SUA și Franța, între 1994 și 2001 fiind managerul unor companii media din Cluj și București.

În politică a activat ca secretar general al PSD (2001-2003), șef de campanie al PD și lider de grup parlamentar (2004-2005), respectiv președinte de partid (PIN) până în 2008, an în care Cozmin Gușă părăsește viața politica în favoarea activității de consultanță politică.

Este președinte al "West Balkans Institute" și fondator al Institutului GeoPOL.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu