Skip to main content

EXCLUSIV: Luis Lazarus revine! Va avea o emisiune de seară, la bătaie cu Capatos la postul lui Arpad Paszkany

 

Publicitate

EXCLUSIV. Luis Lazarus revine cu o emisiune TV. El va realiza un program TV la Transilvania Look, după cum a confirmat în exclusivitate pentru Paginademedia.ro Ovidiu Uscat, director executiv al postului TV, cu sediul în Cluj.

Emisiunea postului TV, care își va schimba denumirea în Look TV, va începe pe 28 octombrie.

Mai multe detalii despre emisiune, dar și despre postul TV, în continuare:

Ovidiu Uscat, în exclusivitate pentru Paginademedia.ro:

“Pot să confirm că discuțiile cu Lazarus sunt foarte avansate. Detaliile sunt discutate, formatul, la fel, mai trebuie doar semnate hârtiile”.

Postul TV are sediul în Cluj, dar emisiunea lui Lazarus se va transmite din București.

“Va fi un format fresh, cu invitați, cu surprize, cu dezvăluiri. Petre Năstase a lucrat formatul. Va fi pe segmentul de seară”, spune Ovidiu Uscat.

De ce trecerea de la Transilvania Look la Look TV?

Ovidiu Uscat:

Transilvania Look este un post generalist cu acoperire națională. În câteva zile își va schimba numele. Ne-am dat seama că o anumită parte a publicului ar putea crede că, din cauza numelui, este un post regional. Dar nu este așa, de aceea numele va fi schimbat.”

Ce altceva mai aduce Look TV?

În materie de sport, postul a achiziționat drepturi de difuzare pentru un campionat de baschet:

"Pe lângă meciurile de fotbal din cantonamente, ne-am extins și la baschet, cu cel mai puternic campionat din Europa, cel din Spania", a declarat Uscat pentru Paginademedia.ro. “Dar vor mai fi și alte surprize”.

Postul își extinde și studiourile: “dublăm, dacă nu chiar triplăm capacitate ape care o avem acum”, spune Ovidiu Uscat.

Segmentul principal de știri va fi după ora 20.00.

Ovidiu Uscat: “Va fi un program de știri mai degrabă monden, în stilul E! Entertainment și E! News”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Ovidiu, te stiu baiat cu umor si foarte organizat, cum ai putut sa te-ncurci cu Petre Nastase??? Caci el nu le are!!! Nici una nici alta! Si mai face si caz ca este finul lui Nicu Gheara pentru cei care nu-i vad „erectia” profesionala...dar fara haz, mai mult cu amenintari! Nimeni din piata nu-si doreste sa lucreze cu el! Arunci banii lui Arpad pe apa sambetii! Si va veni clipa bilantului...Pentru tine, care ai caracter! Felicitari pentru tot ce ai facut si mult succes in continuare!
  • Asta nu se mai satura sa tot fie penibil?! sau cumva este in concurenta cu Dan Diaconescu se bat care sa fie primul pe locul intai la penibilitate?

Trimite un comentariu