Skip to main content

Fiul vitreg al lui Patriciu părăsește fostul trust al milionarului

 

Publicitate

Andrei Ștefan, fiul vitreg al lui Dinu Patriciu, a părăsit, de astăzi, trustul Adevărul Holding, unde a deținut funcția de director adjunct.

Andrei Ștefan a intrat în echipa de conducere a trustului în aprilie 2010, imediat după plecarea lui Răzvan Cornețeanu, fostul șef al trustului.

La plecare, Andrei Ștefan a trimis colegilor un mesaj de la revedere.

Mesajul, în continuare: 

Dragi colegi,

Astăzi este ultima mea zi în cadrul companiei Adevărul Holding.
Doresc să vă urez mult succes în continuare și să vă mulțumesc pentru efortul susținut pe care l-ați depus în cadrul companiei.

Andrei Ștefan

 

Câteva informaţii despre Andrei Ştefan (sursă: Wall-Stret):

  • Şef al casei de brokeraj Fairwind, deţinută de Dinu Patriciu.
  • Absolvent al Facultăţii de Drept, a practicat avocatura în România, timp de 3 ani.
  • În Statele Unite ale Americii, imediat după absolvirea unui MBA în management, consultanţă şi finanţe, a participat la un proiect în cadrul gigantului Exxon Mobil.
  • Din 2005, lucrează în grupul Rompetrol, la diverse companii din grup.
  • Timp de un an, a cochetat cu analiza financiară, la Eastern Securities, compania de brokeraj la care este acţionar senatorulUDMR Verestoy Attila.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Draga Andrei, nu lua in seama comentariile de mai sus. Stii ca la romani functioneaza treaba aia cu capra vecinului... Sunt invidiosi. La inceput ai fost perceput ca un tip ok, pe urma, de cind ai luat-o pe fata aia bunutza rau, au inceput sa iti spuna Printzisorul. Sa fiti fericiti, tu si printesa ta, ca de bani nu cred ca duci lipsa
  • Bafta, Andrei! Sper sa pacalesti viata la fel de elegant ca pana acum! Dupa ce dezastru ai facut cu Imre si cu Vasile la AH, macar tu te-ai ales cu o fata super-misto. Sa-ti traiasca, sa va iubiti si sa fiti fericiti. Nici nu se compara cu parasuta de Silvia Pop, cu care cochetai inaintea ei. Succes!
  • are MBA luat pe bune? atunci cum naiba de nu s-a putut angaja decit la firmele lui ta-su? fairwind, rompetrol, adevarul? daca e asa destept, cum de nu a reusit sa se angajeze in alta parte?
  • mult succes in continuare? nu-i e rusine? banuiesc ca si-a luat si firma de brokeraj cu el, aia de stateau moca, fara sa plateasca utilitati in sediul AH. Sa vedem cine-l mai angajeaza cu salariu de mii de euro, ca dinu paturica a divortat de maica-sa, trustul s-a vindut... saracii oameni bogati. Ah, am uitat, ma-ntreb daca blonda de la reviste o sa-l mai iubeasca acum la fel de mult.

Trimite un comentariu