Skip to main content

GAFĂ. Sinucidere în direct la Fox News

 

Publicitate

Televiziunea americană Fox News a difuzat zilele trecute o urmărire cu mașini, ca-n filme. Surpriza neplăcută a fost la finalul urmăririi, când șoferul în cauză s-a împușcat.

A fost una dintre puținele dăți în care o televiziune a transmis în direct un moment de o asemenea violență. De obicei, posturile americane difuzează live-urile cu o întârziere de cinci secunde pentru a putea preveni asemenea situații. Dar acest lucru nu s-a întâmplat și vineri, când Fox News difuza live urmărirea.

La un moment dat, șoferul a oprit într-un câmp și a început să alerge total debusolat, după care a scos un pistol și s-a împușcat în cap. Câteva secunde mai târziu a venit și reacția disperată a prezentatorului care cerea ca imaginile să fie oprite. Prea târziu, însă.

Prezentatorul stației și-a cerut scuze telespectatorilor pentru imaginile tragice, precizând că a fost vorba de „eroare umană”.

Alte sinucideri în direct

Deși au fost rare, au mai existat și alte asemenea întâmplări tragice. Cel mai cunoscut caz a fost al americanului R. Budd Dwyer, trezorierul statului Pennsylvania, care s-a împușcat în timpul unei conferințe de presă pe care o organizase pentru a da explicații despre condamnarea sa într-un dosar de corupție.

Un alt caz a fost cel al prezentatoarei Christine Chubbuck care s-a împușcat, în 1974, în timp ce prezenta emisiunea de dimineață. Chiar înainte să apese pe trăgaci, ea a declarat: „Păstrând promisiunea Canalului 40 de a vă aduce cele mai sângeroase știri color, veți vedea o altă premieră: sinuciderea în direct.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • nu mai pot dupa ipocrizia planetara! mor in africa milioane de copii si oameni mari, mor in razboaie sute de mii, mor fara tratament de cancer alte milioane, in india si pakistan sunt omorati zilnic mii de nou-nascuti fetite, se presupune ca sunt milioane ingropate pe langa case, dar ne trebuie sticluta de saruri si scuze pentru un amarat de sinucigas in direct! cand nu ne vom mai preface si vom spune lucrurilor pe nume , va fi inceputul binelui pe pamant!si cei care se aruncau pe geam la WTC erau tot sinucigasi, de ce i-au filmat si dat pe posturile tv?traim in era ipocriziei!
  • E o stire de acum doua zile: http://stirileprotv.ro/stiri/socant/video-socant-un-post-tv-a-difuzat-live-sinuciderea-unui-om-imaginile-care-au-revoltat-america.html

Trimite un comentariu