Skip to main content

Gazeta Sporturilor, cu luciu de buze Hello Kitty

 

Publicitate

Gazeta Sporturilor vine cu surprize pentru fetițe. De mâine, 30 octombrie, ziarul va fi distribuit împreună cu accesorii pentru fetițe: inele cu luciu de buze Hello Kitty. Pachetul ziar plus insert va fi distribuit la prețul 11,99 de lei.

Gazeta Sporturilor va veni cu șase modele diferite de inele cu Hello Kitty. Colecția de inele cu luciu va reveni pe piață și pe 6 noiembrie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • gazeta am cumparat-o o singura data cind au dat-o cu ochelari 3d... a doua oara nu mai fac greseala... dar daca stau sa ma gindesc ce modele masculine au in campania pentru lansarea noului gsp tv, inteleg ca faza cu luciu de buze "pentru fetite" nu e intimplatoare... o sa le mai ofere si lac de unghii si ceara pentru epilat pe piept... ca la metrosexuali...
  • singura data cand am cumparat gazeta asta a fost cand o vindeau impreuna cu o carte de bucate, chipurile a lui sanda marin( era barbat de aia n-am scris sandei!) a fost un bluf, nu era de sanda marin, pentru ca mama are o editie de prin 1958 si e cu totul altceva! asa ca ma intreb daca luciul ala de buze nu-i facut pe vapor.
  • e de tot risul ziarul de marti - 8 pagini sporturi( 99 % futbol) + pagini pariuri sportive = 2 lei...adeca inelul cu luciu de buze e 10 lei...cu 5 lei mai ieftin decit la magazin. baieti, da' o bere moca, o carte la pret redus, sau alte chestii barbatesti free voi nu bagati ca sa va cumpere lumea!?

Trimite un comentariu