Skip to main content

Gazeta Sporturilor, cu luciu de buze Hello Kitty

 

Publicitate

Gazeta Sporturilor vine cu surprize pentru fetiţe. De mâine, 30 octombrie, ziarul va fi distribuit împreună cu accesorii pentru fetiţe: inele cu luciu de buze Hello Kitty. Pachetul ziar plus insert va fi distribuit la preţul 11,99 de lei.

Gazeta Sporturilor va veni cu şase modele diferite de inele cu Hello Kitty. Colecţia de inele cu luciu va reveni pe piaţă şi pe 6 noiembrie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ghinionistul ghinionistul
    =))) FOARTE AMUZANT :))))
  • wef wef
    gazeta am cumparat-o o singura data cind au dat-o cu ochelari 3d... a doua oara nu mai fac greseala... dar daca stau sa ma gindesc ce modele masculine au in campania pentru lansarea noului gsp tv, inteleg ca faza cu luciu de buze "pentru fetite" nu e intimplatoare... o sa le mai ofere si lac de unghii si ceara pentru epilat pe piept... ca la metrosexuali...
  • aidan aidan
    singura data cand am cumparat gazeta asta a fost cand o vindeau impreuna cu o carte de bucate, chipurile a lui sanda marin( era barbat de aia n-am scris sandei!) a fost un bluf, nu era de sanda marin, pentru ca mama are o editie de prin 1958 si e cu totul altceva! asa ca ma intreb daca luciul ala de buze nu-i facut pe vapor.
  • Gogaie Gogaie
    sa ne anuntati, va rog, cand va veni gazeta cu luciu, nicoleta luciu :D
  • bahmuteanca bahmuteanca
    e de tot risul ziarul de marti - 8 pagini sporturi( 99 % futbol) + pagini pariuri sportive = 2 lei...adeca inelul cu luciu de buze e 10 lei...cu 5 lei mai ieftin decit la magazin. baieti, da' o bere moca, o carte la pret redus, sau alte chestii barbatesti free voi nu bagati ca sa va cumpere lumea!?
  • BosorogozaurusBozgozaurusz BosorogozaurusBozgozaurusz
    azi luciu buze, maine peruca fusta, si mai apoi vibratoarce
    ioi sportu de oazil;

Trimite un comentariu

sus