Skip to main content

Las Fierbinți, cea mai bună audiență de la lansare

 

Publicitate

Serialul de la Pro TV a înregistrat joi seară audiențe record. Serialul a fost urmărit joi, 11 octombrie, de 2,1 milioane de români pe minut, dintre care 1,06 milioane au fost din mediul urban. Este un record pentru serialul de comedie.

Audiențele obținute de Pro TV sunt comparabile cu cele înregistrate de episodul pilot din Las Fierbinți, difuzat anul trecut, pe 1 martie. Pilotul a avut cifre mai bune la nivel național (2,3 milioane) decât episodul de aseară, însă mai slabe pe urban.

Vârf de audiență Las Fierbinți, Național: 2,86 milioane de români, la 20.59
Vârf de audiență Las FierbințiUrban: 1,38 milioane de telespectatori, la 20.59

Kanal D a ocupat locul doi în audiențe. Emisiunea Roata Norocului, prezentată de Liviu Vârciu, a avut o medie de 1,2 milioane de telespectatori la nivel național, dintre care 498.000 au fost din urban.

Audiența posturilor TV joi, 11 octombrie, pe intervalul Las Fierbinți, în mediul URBAN:

1. Pro TV:1.065.000 de telespectatori pe minut (10,1 rating)
2. Kanal D: 498.000 (4,7)
3. Antena 1: 471.000 (4,5)
4. Antena 3: 440.000 (4,2)
5. Acasă TV: 288.000 (2,7)

Audiența posturilor TV joi, 11 octombrie, pe intervalul Las Fierbinți, la nivel NAȚIONAL:

1. Pro TV: 2.157.000 de telespectatori pe minut (11,5 rating)
2. Kanal D: 1.227.000 (6,5)
3. Antena 1: 834.000 (4,4)
4. Antena 3: 565.000 (3)
5. Național: 487.000 (2,6)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • e meci cu nationala asta motivul, iar vocea romaniei are multi clienti cu publicitatea si nu risca sa aiba audienta mai mica. nu e prima data cand pro-ul muta o emisiune cand e un eveniment important, un exemplu ar fi unele emisiuni cu vacanta mare care au fost mutate
 • Petrişor, cum îţi explici fuga proteveului cu vocea româniei de concurenţă? e primul moment de laşitate din ce-mi aduc aminte în tabăra proteve.
 • antena 1 cam ia bataie de la kanald. usor usor kanal d le fura locul 2 daca nu se trezesc la timp va fi prea tarziu.
 • @Cataline, mai laso mai moale cu treaba portocalie, inca nu am vazut ca pro tv-ul sa-l pupe in fund pe base, pe cand voi il pupati in toate zonele pe felix. Antena 1 e peste pro tv la capitolul showuri mondene (accesul si capatos), iar x factorul e in scadere...probabil te uiti la audiente invers asa cum se uita diaconescu de se lauda ca e lider.
 • la ce sa ne mai asteptam ca antena 1 sa emita pretentii cand ei tot ce fac este sa copei trustul pro , oare nu isi dau seama ca nu rezolva nimic cu asta , la ei niciun post nu este transmis in format HD si nici de 16:9 nu poate fi forba ce sa mai sunt depasiti tehnic
 • Pe cei de la Antena1 ..ba ii bate Roata Norocului..ba Suleyman. Nu înţeleg de ce mai compara cu Protv. Sunt la ani lumina distanţă din toate punctele de vedere . Dacă nu vin cu ceva nou.. o alta abordare sa încerce sa fie un trend setter nu-i vad bine .Oare cei din conducerea Antenei 1 nu vad ca au programe ce nu fac fata concurentei ..si ca investind masiv in nulitati gen Capatos si Acces direct ..nu se poate numi ca faci televiziune. Si nici cumparand formate asemănătoare cu ale Protv-ului nu poţi emite pretenţii de locul 1.
 • Petrisor trebuie sa fie obligat ca sa scrie ceva despre celelalte posturi din trust, trebuie sa se intample un cataclism ceva ca sa scrie ceva despre A2, este un fel de RDS&RCS din online-ul presei media :)). De ceva timp (interviurile acealea interesante de unde se arunca cu ce se avea la indemana in Voiculescu si trustul lui) Petrisor nu-i mai are la inima, oare de ce :)) ?
 • Tanti Florica si mai ales Spitalul de Dementa sunt 0 in comparatie cu Las Fierbinti, actori expirati si glume la fel de bune ca si cele ale lui DOD. Nu te mai bucura atat de tare pentru audienta scazuta de joi de la A1, cine rade la urma rade mai bine...... per total trustul lui Voiculescu este peste cel al lui Sarbu si nu vad nicio alternativa portocalie care sa surclaseze trustul lui Voiculescu, postacule.
 • sunt curios ce audiente are emisiunea rai da' buni de pe antena 2....nu au fost prezentate audientele lor sau poate au trecut neobservate
 • public comercial 18 49 las fierbinti 11.8 rating spitalul de dementa 10.6 rating tanti florica 7.4 rating toate au surclasat antena 1.
 • Dar serialele Tanti Florica si Spitalul de dementa ce audienta au avut ?
  Antena 1 este intrecuta si de Kanal D.... interesant

Trimite un comentariu