Skip to main content

Mircea Radu și Monica Ghiurco, primele audiențe de weekend. Jurnal mai sus la ora opt

 

Publicitate

Cuplul de prezentatori Mircea Radu și Monica Ghiurco a prezentat primele Jurnale TVR în weekend, de la ora 20.00. Audiențele sunt mai mari decât în perioada în care Jurnalul era programat la ora 7 fără 7.

Jurnalul TVR stă mai bine la nivelul întregii țări. La oraș însă, este mai jos în clasament. Astfel, dacă la nivel național a fost pe locurile 5-6, la nivel urban (unde bătaia se dă între Pro TV și Antena 1), programul de știri a alunecat pe pozițiile 6-8.

Ce a făcut Jurnalul la opt, cu Mircea Radu și Monica Ghiurco, în continuare:

Sâmbătă, 27 octombrie,  prima zi cu Mircea Radu și Monica Ghiurco: La nivelul întregii țări, 726.000 de telespectatori se uitau în fiecare minut la jurnalul prezentat de Mircea Radu. Pe urban: 287.000 de telespectatori pe minut (2,7 rating). Cu o săptămâna înainte, ratingul jurnalului era la jumătate: 316.000 pe național, 133.000 pe urban.

Duminică, 28 octombrie: cea mai slabă zi a Jurnalului TVR în primul weekend la ora opt seara: 500.000 de telespectatori, dintre care 167.000 din orașe.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • @mihai- pentru putin. am acces la audiente asa ca pot sa le cercetez cand vrea muschiul meu. marti 30.10.2012 -1,3 rating 'ora de .." desi omul guran nu ma da pe spate, emisiunea imi place si mie pentru ca e desteapta si guran are un fel foarte pertinent de adresare, pe intelesul tuturor, ceea ce nu-i putin in ziua de azi. sunt de acord ca genul asta de emisiune trebuie sa existe in grila unei televiziuni publice. daca nu aici, atunci unde? daca nu noi, atunci cine?
    @ te vreau langa mine marti 30.10 are rating 1,9 si e pe locul 7 in topul KanalD. luni 29.10 a facut 1,8 si a fost pe locul 8 in topul canalului. pentru mine e de necrezut ca face mai mult decat o emisiune atat de muncita ca a lui guran. dar astia sunt oamenii.
  • va rog sa postati audientele tv ale emisiuni te vreau langa mine cu noua prezentatoare,deoarece nu apare in top 20 ,cand prezenta niculina stoican era in top
  • "Vineri, 26 octombrie, prima zi cu Mircea Radu și Monica Ghiurco: O medie de 582.000 de telespectatori la nivel național. Dintre aceștia, 225.000 sunt din orașe (2,1 rating)."
    Mircea Radu si Monica Ghiurco au prezentat doar Sambata si Duminica

Trimite un comentariu