Skip to main content

Money.ro are licență de la CNA

 

Publicitate

Money.ro TV are de astăzi licență audiovizuală de la Consiliul Național al Audiovizualului. Forul a aprobat solicitarea firmei Media Advertising & Sales de a modifica licența generalistă  pe care o deținea deja într-una cu profil de news și economic. Media Advertising & Sales este deținută, în proporție de 95%, de Sorin Freciu.

Conform solicitării, Money.ro TV va avea 75% producție proprie și 25% de la alți producători. În plus, 69% din programe vor fi informative, 6% educative, 5% filme, iar 20% publicitate și teleshopping.

La ședința CNA au participat Mihai Tatulici, project manager, și Daniel Apostol, director general.

Mihai Tatulici, manager de proiect în fața membrilor CNA:

  • Propunem un format de tip smart tv. Este o televiziune care vorbește în limbajul curent despre bani. Money.ro va fi păzitorul banului public. Principalul obiectiv al acestei televiziuni este controlul banului de stat. Statul este cel mai mare investitor. Această televiziune va analiza cheltuirea banului public protejând cetățeanul de abuzurile care se fac.”
  • „Axa principală a programului de prime time sunt anchetele. Lucrăm deja la ele de șapte luni. Discursul politic nu va mai fi analizat din perspectiva enunțului, ci din perspectiva faptei.”
  • „Suntem singura televiziune care are doctoranzi și masteranzi în analiză de bugete și politici publice.”

Daniel Apostol, director general – „Echipa cu care realizăm grila este mai mult decât cunoscută. Nucleul este cel de la Money Channel.

Narcisa Iorga, membru CNA: „Mă tem să nu repetăm același scenariu cu Realitatea TV și România TV. Acum se întâmplă și la Money Channel. De o săptămână eu văd niște casete în reluare. Grila e cu totul alta decât cea care a fost aprobată de CNA”.

Daniel Apostol – „Toată echipa care lucrează în acest proiect este de un an de zile în sarcina financiară a acestei societăți. Toate costurile au fost suportate de anul trecut până în prezent de această firmă. Decizia a fost a celor de la Realitatea să schimbe emisia. Să folosească o siglă veche. Nu pot da explicații în numele lor.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu