Skip to main content

Mutare de conturi. Reclamele Ursus vor fi făcute de Graffiti.

 

Contul de creație al Ursus trece la Graffiti BBDO, după ce, timp de 12 ani, reclamele pentru marca de bere au fost făcute de agenția Publicis.

Publicitate

Ursus a trecut la Graffiti în urma unei licitații. Din informațiile Paginademedia.ro, finala s-a disputat între Grey și Graffiti. La licitație au mai participat agențiile Publicis (care a deținut contul) și Propaganda.

Prima reclamă făcută de Graffiti pentru Ursus va putea fi văzută spre sfârșitul toamnei.

Graffiti avea în portofoliu un client de bere, Tuborg. În luna septembrie, potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Graffiti și Tuborg au încheiat colaborarea.

Potrivit unui anunț al agenției de publicitate, din partea Graffiti BBDO au lucrat la acest proiect Cosmin Rădoi (Managing Director), Ștefan Chirițescu (Head of Strategy), Eleodor Ghenoiu (Strategic Planner), Mihai Gongu (Creative Director), Alexandru Mălăescu (Art Director), Cristian Scurtu (Copywriter) și Roxana Hrimiuc (Account Director).

Colaborarea dintre Graffiti BBDO și Ursus a demarat la începutul lunii septembrie, activitatea de comunicare fiind coordonată din partea clientului de Mihai Bârsan (Director de Marketing) și Marian Olteanu (Senior Brand Manager).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • O mică erată: contul Ursus nu a fost la Publicis 12 ani, ci aproximativ 8. Până în 2003-2004, parcă, a fost la Saatchi & Saatchi.

Trimite un comentariu