Skip to main content

Nevestele Disperate revin pe Diva Universal

 

Publicitate

Serialul american Neveste Disperate va fi difuzat, din această toamnă, de postul Diva Universal. Primul sezon va începe de luni, 15 octombrie, la ora 20.00. Episoadele vor fi difuzate de luni până joi, la 20.00.

Viețile secrete ale unor femei casnice dintr-o suburbie nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi, este mesajul pe care-l transmite acest serial.

Totul începe cu sinuciderea lui Mary Alice Young (Breanda Strong). Micul ei grup de prietene, care locuiesc în același cartier, se întreabă ce ar fi putut-o determina să recurgă la o măsură atât de radicală.

Susan Mayer (Teri Hatcher), divorțată, mamă singură, este în căutarea iubirii, iar Lynette Scavo (Felicity Huffman), o fostă femeie de carieră, a renunțat la sălile de ședințe pentru o viață în care își împarte momentele de plictiseală cu cele de panică, fiind mama a patru copii greu de stăpânit.

Din același grup fac parte Bree Van De Kamp (Marcia Cross), care este obsedată de a impune un stil de viață sănăto și Gabrielle Solis, fost model, se alătură celor trei, ea fiind femeia care are tot ce și-a dorit: un soț bogat și o casă imensă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu