Skip to main content

Peste 70 de scurmetraje din selecția Kinofest vor fi pe platforma Webkino.ro

 

Publicitate

Kinofest și Webkino aduc pe internet peste 70 de selecții de scurt metraje din cadrul celui mai important festival de film digital din Romania.

Vizitatorii Webkino vor avea la dispoziție șase pachete de scurmetraje, grupate pe cele trei tematici ale festivalului (ficțiune, animație, micromovie), care vor putea fi vizionate numai în perioada 26 – 31 octombrie, cu plata biletului de acces în platforma video online, via SMS. Detalii privind filmele disponibile si pachetele de acces sunt disponibile pe www.webkino.ro.

KINOFEST este o competiție internațională de scurtmetraj, cu trei secțiuni: Animatie, Fictiune, Micromovie. La fiecare sectiune juriul desemneaza cate un singur castigator. A 6-a editie a festivaluli are loc in perioada 26-28 Octombrie 2012, in Bucuresti.

WEBKINO este un cinema online dedicat în exclusivitate filmelor românești și celor de artă. Diferența între WEBKINO și sistemele VOD clasice este că, de cele mai multe ori, filmele pot fi vizionate pe site simultan cu premiera din cinematografe, scopul proiectului inițiat de regizorul Cristian Mungiu si antreprenorul in domeniul online Dragoș Stanca în primăvara anului trecut fiind sa ofere acces la filmul romanesc și publicului din orașele care nu mai dispun de sali de cinema.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu