Skip to main content

VIDEO. Campanie Cațavencii: noutăți pentru fanii lui Ponta, Băsescu și Antonescu

 

Mircea Dinescu “la Revoluție” și echipa de la Cațavencii lansează o campanie de promovare. Paginademedia.ro vă prezintă în continuare cele trei reclame, cu “noutăți pentru fanii lui Ponta, Băsescu și Antonescu”.

Publicitate

Reclamele sunt programate pe posturile de știri Realitatea TV și RTV.

În urmă cu o lună și jumătatea, revista Cațavencii (editată un an de Adevărul Holding) a fost preluată de Mircea Dinescu, personajul principal al reclamelor și de către Doru Bușcu, în proporții egale. Paginademedia.ro a scris în exclusivitate despre trecerea Cațavencilor de la Patriciu la Dinescu și Bușcu, AICI.

Reclamele noii campanii, în continuare:

Plagiat

Engleza

Chestorul

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Mie mi-a plăcut mult Vechiul Testament. În Noul Testament acțiunea e cam fâsâită. Mult mai tare mi se pare Codul lui da Vinci.
 • de prin 2003, catavencu s-a fisiit rau de tot. am renuntat sa mai cumpar ziarul de atunci. acum mai citesc kamikaze pe net si citeodata catavencii... dar ambele sunt slabe rau... mult mai tari sunt timesnewroman sau trombon.
 • si mie tot aia cu chestorul mi-a placut. dupa revolutie, revista catavencu a fost cea mai tare chestie de umor pe care am citit-o vreodata! mustea! ne bateam pe ziar in redactie si faceam lecturi colective! radeam cu hohote. de aceea chiar daca nu-i mai citesc imi sunt intr-un fel ciudat dragi. le trec cu vederea imperfectiunile. si m-as bucura sa-si regaseasca vana aia formidabila de umor!
 • Senzational! Paginademedia.ro a fost preluata de Tatulici si Mihaela Radulescu.
  Cam asa e si stirea cu cu Catavencii preluati de Dinescu si Buscu.
  Marca e a lui Patriciu. Domeniul de internet al fiului lui Patriciu. Se poate verifica din surse publice. Online. Fara efort.
  Spatiul in care stau Catavencii este platit de Sorin Freciu (SOV). Asta se verifica pe teren. La Casa Presei.
  Mai verificam si noi?
 • Apreciez impartialitatea dar campanie nu mi se pare cine stie ce, cred ca cea mai misto e pentru fanii lui Ponta (fara niciun fel de afinitate, dar imi place ciorba de potroace :)) )

Trimite un comentariu