Skip to main content

VIDEO. Mondenii, manifest antitabloid memorabil. Ce mânăncă, de obicei, Măruţă şi Capatos?

 

Mondenii de la Prima TV au făcut un manifest memorabil împotriva emisiunilor tabloid, pe care Paginadmedia.ro îl prezintă în continuare.

Publicitate

Dan Capatos şi Cătălin Măruţă îşi impart cu nesaţ, la o masă, o porţie pe care o veţi descoperi în clip (nu este greu de ghicit). O porţie ce ilustrează perfect ce se întâmplă în emisiunile tabloide. Undeva, lângă ei, Dan Diaconescu se ridică de pe vine, îşi trage pantalonii şi dă replica de final: “Tocmaiam făcut cinste cu această masă senzaţională”.

Pastila nu mai are nevoie de niciun alt comentariu. Captură video făcută de agenţia de monitorizare Media Image pentru Paginademedia.ro:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • E prima data cand mi-ati atras atentia in mod placut. Era cazul sa faceti si glume cu trimitere la obiect. Felicitari!
 • De acord cu toti cei de mai sus: trebuiau s-o bage și pe Simona Gherghe.
 • foarte tare!!!
  Pe cand unul cu Gadea,Badea si alti nevrotici de serviciu de la A3???
 • oricum ii iubesc de cand au aparut, oricum dau pe afara de talentati ce-s, oricum numai ei puteau face chestia asta! e adevarul gol-golut! chiar, pe simona de ce n-au inclus-o? au vrut sa fie o masa barbateasca? ii iubeeesc!
  .
 • felicitari, dupa acest clip ar trebui facute postere si puse in intersectii :)
  prezinta perfect realitatea despre ce se intampla in acele emisiuni, inclusiv cea a simonei gherghe pe care au scapat-o.
 • Mondenii si-au revenit,anul trecut au fost la un nivel mediocru.Acum au iarasi poante faine si ii urmaresc cu placere.Va urez succes si multe emisiuni de azi inainte.Dar sa fie spumoase.
 • Mai mergeau incluse vreo câteva emisiuni în spotul lor. Oricum, inițiativa lor e demnă de apreciat!

Trimite un comentariu

sus