Skip to main content

Au simțul umorului. Francezii au lansat un canal dedicat sfârșitului lumii

 

Publicitate

SyFy, o divizie a NBC, a lansat în Franța postul Sfârșitul lumii, care va difuza programe legate de apocalipsă până în ziua în care a fost prezis că va veni sfârșitul lumii, 21 decembrie, potrivit broadbandtvnews.com.

Ce programe va avea? Un canal dedicat sfârșitului lumii nu poate avea decât programe apocaliptice. Astfel, telespectatorii vor putea vedea filme precum Supraviețuitorii, Invazia, Războiul lumilor sau Armata celor 12 maimuțe. În plus, în fiecare vineri, canalul va difuza o emisiune magazin despre sfârșitul lumii.

Site-ul canalului a realizat și o secțiune specială în care oricine își poate înscrie numele pentru a apărea în genericul de final.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • isteti si vor face audiente! de ce n-ar face si ai nostri? mese rotunde despre tot ce s-a scris si descoperit pana acum despre 21.12.2012. ca frecventele schumann nu-s inventie, polii magnetici se schimba frecvent, exista un proiect mountauk de ramai cu gura cascata, planetele s-au aliniat. e ceva de dezbatut! nu ca disparem, nici vorba! dar lucruri se intampla.

Trimite un comentariu