Skip to main content

Emisiunea Wowbiz şi-a lansat site-ul

 

Publicitate

Emisiunea WowBiz de la Kanal D şi-a oficial site-ul, www.wowbiz.ro/. Acesta are o echipa dedicată de jurnalişti şi are exclusivitatea preluării celor mai importante momente din emisiunea Wowbiz, de la Kanal D. 

Potrivit reprezentanţilor postului, site-ul a atins vineri 31.500 de unici.

Lucian Romaşcanu, director executiv Kanal DWOWbiz.ro este un produs online complet, cu conţinut original, nu este doar o prelungire a emisiunii. Intram în competiţie directa cu site-urile tabloid de top din România şi avem încredere că, având în spate o echipă dedicată foarte experimentată, vom avea succes”.

Wowbiz.ro a fost realizat, din punct de vedere tehnic şi design, de compania Publyo, iar spaţiile publicitare sunt administrate de ThinkDigital, partener Facebook, Microsoft Advertising / Skype precum şi al mai multor publisheri de pe piaţa locală.

Toamna schimbărilor la site-urile de ştiri

În ultima perioadă, mai multe site-uri de ştiri au trecut prin schimbări. Pe lângă adevărul.ro, care şi-a lansat luni varianta beta sub un nou concept, şi site-uurile b1.ro şi ziarulring.ro au faţă nouă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jachere Jachere
    Hehe. Ana Nita face "performanta" in onlien. Cine ar fi zis? Cunoscatorii stiu mai bine versul lui Tataee
  • UE UE
    @Lime
    Da, e adevarat, au scazut si in audienta, dar va spun eu ca Artene isi va reveni. Are valoare omul, e mult peste Ana Nita ca jurnalist. Dar asta nu inseamna ca WOWbiz n-are sanse sa devina un site de top. Am zis, va fi interesant acest duel. Din pacate, libertatea.ro si click.ro sunt in cadere, desi mai sunt cativa jurnalisti foarte buni si pe acolo.
  • Lime Lime
    "Greii" de la Cancan.ro? Glumesti, de cand au fuzionat c-un anume trust si li se interzic subiecte, sunt de-a dreptul stravezii.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    e tare siteul iar emisiunea este peste cancantv, din cite am aflat, atit ca audienta cit si in privinta continutului. ne-am saturat sa vedem transmisiile din sufrageria Zavorancei, pe Bianca lacrimogena, ce au mai facut vedetele MediaPro, pe netalentata Ilinca...
  • UE UE
    Sunt veniti Ana Nita si oameni de la Libertatea si Click, care muncesc la acest site. Va fi interesanta competitia cu greii de la CANCAN.RO.

Trimite un comentariu

sus