Skip to main content

Emisiunea Wowbiz și-a lansat site-ul

 

Publicitate

Emisiunea WowBiz de la Kanal D și-a oficial site-ul, www.wowbiz.ro/. Acesta are o echipa dedicată de jurnaliști și are exclusivitatea preluării celor mai importante momente din emisiunea Wowbiz, de la Kanal D. 

Potrivit reprezentanților postului, site-ul a atins vineri 31.500 de unici.

Lucian Romașcanu, director executiv Kanal DWOWbiz.ro este un produs online complet, cu conținut original, nu este doar o prelungire a emisiunii. Intram în competiție directa cu site-urile tabloid de top din România și avem încredere că, având în spate o echipă dedicată foarte experimentată, vom avea succes”.

Wowbiz.ro a fost realizat, din punct de vedere tehnic și design, de compania Publyo, iar spațiile publicitare sunt administrate de ThinkDigital, partener Facebook, Microsoft Advertising / Skype precum și al mai multor publisheri de pe piața locală.

Toamna schimbărilor la site-urile de știri

În ultima perioadă, mai multe site-uri de știri au trecut prin schimbări. Pe lângă adevărul.ro, care și-a lansat luni varianta beta sub un nou concept, și site-uurile b1.ro și ziarulring.ro au față nouă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @Lime
    Da, e adevarat, au scazut si in audienta, dar va spun eu ca Artene isi va reveni. Are valoare omul, e mult peste Ana Nita ca jurnalist. Dar asta nu inseamna ca WOWbiz n-are sanse sa devina un site de top. Am zis, va fi interesant acest duel. Din pacate, libertatea.ro si click.ro sunt in cadere, desi mai sunt cativa jurnalisti foarte buni si pe acolo.
  • "Greii" de la Cancan.ro? Glumesti, de cand au fuzionat c-un anume trust si li se interzic subiecte, sunt de-a dreptul stravezii.
  • e tare siteul iar emisiunea este peste cancantv, din cite am aflat, atit ca audienta cit si in privinta continutului. ne-am saturat sa vedem transmisiile din sufrageria Zavorancei, pe Bianca lacrimogena, ce au mai facut vedetele MediaPro, pe netalentata Ilinca...
  • Sunt veniti Ana Nita si oameni de la Libertatea si Click, care muncesc la acest site. Va fi interesanta competitia cu greii de la CANCAN.RO.

Trimite un comentariu