Skip to main content

Lazarus începe luni la Look TV cu emisiunea Pe bune

 

Publicitate

Emisiunea Pe bune by Luis Lazarus are startul luni, 19 noiembrie la Look TV. Paginademedia.ro a anunțat în exclusivitate emisiunea lui Lazarus, AICI.

Programul lui Lazarus, produs de o echipă condusă de Petre Năstase, se vrea, spun oficialii postului TV, "blockbusterul grilei de toamnă" a postului clujean Look TV, care se repoziționează acum ca un canal național.

Poziționat ca un late night show, programul începe la 21.30 și se întinde pe două ore și jumătate.

Lazarus (care acum câțiva ani difuza la Kanal D, în propria emisiune, o scenă de sex explicit) promite acum o emisiune curată. Cel puțin așa o sugerează machetele publicitare ale emisiunii (în care el este înconjurat de femei goale) și așa se spune (fără a se menționa dacă este o ironie sau nu) în comunicatul postului TV:

Partenerii de dialog ai lui Luis Lazarus vor fi personalități publice, valori realmente autentice, capabile să înnobileze prin prezența lor peisajul TV autohton, atât de degradat de nonvalorile care îl populează tot mai pregnant.

Ce spune Lazarus despre viitoarea emisiune:

“Emisiunea este total diferită față de tot ce am realizat până acum, deși păstrează unele accente, care au fost aplicate de-a lungul anilor. Se vor regăsi, așadar, anchetele, discuțiile politice, aspectele mondene la ordinea zilei, dar și cele cu caracter social, venite în sprijinul celor care au diverse probleme.

Direcția va fi potențată de rubricile cu tentă de pamflet ca: Teoria conspirației, Dreptul la Replică, Fake-urile din presa tabloidă sau Paparazzi în acțiune".

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu