Skip to main content

Marca Jurnalul Naţional, scoasă la licitaţie pentru 7,8 milioane de lei

 

Publicitate

Marca Jurnalul Naţional a fost scoasă la licitaţie pentru suma de 7,8 milioane de lei (1,8 milioane de euro). Licitaţia va avea loc la sfârşitul acestei luni la biroul Executorilor Judecătoreşti Asociaţi Dumitrache şi Dumitrache, potrivit EVZ.

Potrivit anunţului de vânzare, Editura Intact a fost executată silit pentru neplata a 171 de bilete la ordin a căror valoare totală depăşeşte 1,4 milioane de euro.

Multe dintre aceste bilete au fost semnate pentru Editura Litera Internaţional şi Curtea Veche Publishing.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pitikus Aureus Pitikus Aureus
    poate cumpara burci si marca asta tot e pe ponei mari
  • Parerea mea Parerea mea
    rectific: 141 de BO, mea culpa.
  • Parerea mea Parerea mea
    Prietene,
    Nu ar fi mai bine ca, in loc sa-l intrebi pe Petrisor si sa acuzi derapaje, sa pui mana pe "goagal" si sa vezi daca-i adevarat sau nu?
    In 2 minute oricine poate gasi licitatia publicata pe site-ul executorilor judecatoresti din Bucuresti . Iata linku, ca sa nu te mai obosesti:
    http://cejbuc.ro/licitatie-ds-nr-1682011-b-e-j-a-dumitrache-si-dumitrache-marca-jurnalul-national-29-noiembrie-2012-ora-1100/

    cat priveste comunicatul Intact, este aceeasi fumigena felixiana: biletele la ordin neplatite se investesc cu titlu executoriu si apoi orice executor va incerca sa recupereze banii: ca le blocheaza conturile, ca le executa active, sunt mai multe variante.
    iar daca tot cauti logica, faptul ca intactii s-au trezit, dupa 41 de bilete la ordin emise, ca nu era bun contractul sau mai stiu eu ce alte gogosi mai au prin cap, nu-ti da de gandit? Nu ti se pare suspect ca au fost necesare 41 de comenzi catre aceste edituri pana si-au dat seama ca treaba-i putreda? Cunoscandu-i pe cei din Intac,t eu cred mai degraba ca au vrut sa renegocieze contractul dupa ce au primit comenzile, editurile au refuzat (cum era si normal, nu ceri renegocierea pretului dupa ce ai primit/vandut marfa) si le-au bagat biletele la ordin in banca.
  • Postmodern Postmodern
    Petrisor, tu vii cu o singura informatie peste EVZ. Dai doua dintre numele creditorilor - Litera si Curtea Veche. Dar JN continua colaborarile si scoate in continuare carti cu aceste edituri. Se poate verifica. Nu ti se pare ciudat ca taman partenerul tau ACTUAL de afacere sa-ti ceara scoaterea la licitatie a marcii pt niste bilete la ordin de acum un an si ceva, atunci cand clar se vede ca ele au preferat relatia de parteneriat si recuperarea pe alta cale a banilor? Ceva nu se leaga.. Ia investigheaza tu, ca mie imi miroase a DERAPAJ din partea EVZ.
    PS si verifica si trecutul de vreo 10 ani la Jurnalul a semnatarei materialului din EVZ...
  • Radu Radu
    aurora.. bati campii
  • Radu Radu
    e de bine
  • Daniel Daniel
    Pai cum ca Badea ne tot zice de restu ziarelor ca nu produc una de un leu, oare JN de cat produce?
  • Aurora Aurora
    Unde va este corectitudinea de jurnalist?" Editura Intact infirma posibilitatea vanzarii la licitatie a marcii “Jurnalul National” pe data de 29 noiembrie, ca urmare a unei proceduri de executare silita, conform speculatiilor recente din mass media. Aceste demersuri au fost initiate abuziv de un pretins creditor care, in fapt, este suspectat ca a fraudat timp de 3 ani Editura Intact prin majorarea artificiala a costurilor de tiparire cu aproximativ 30% fata de preturile practicate uzual pe piata. Impotriva acestor proceduri excesive au fost initiate si sunt in curs de solutionare multiple contestatii si actiuni judiciare, de natura sa asigure protejarea marcii”, au precizat reprezentantii Trustului Intact.
  • Aurora Aurora
    De ce nu scrieti si acest articol?"Editura Intact infirma posibilitatea vanzarii la licitatie a marcii “Jurnalul National” pe data de 29 noiembrie, ca urmare a unei proceduri de executare silita, conform speculatiilor recente din mass media. Aceste demersuri au fost initiate abuziv de un pretins creditor care, in fapt, este suspectat ca a fraudat timp de 3 ani Editura Intact prin majorarea artificiala a costurilor de tiparire cu aproximativ 30% fata de preturile practicate uzual pe piata. Impotriva acestor proceduri excesive au fost initiate si sunt in curs de solutionare multiple contestatii si actiuni judiciare, de natura sa asigure protejarea marcii”, au precizat reprezentantii Trustului Intact.
  • Aurora Aurora
    Daca zvonul este lansat de Evenimentul zilei este fals...Din noiembrie 2011Jurnalul National nu mai este pe Editura Intact...
  • Mircelus Radu Mircelus Radu
    Nu ala era Click-ul! :)
  • azd azd
    asta era ziaru' care se batea cu pumnii in piept ca e cel mai vandut cotidian,cu nu stiu cate sute de mii de exemplare?
  • Grasu Grasu
    Ciutacu manager, Badea redactor sef, Radu Tudor adjunct si Dana Grecu secretar...
    Peste toti Tuca!
  • cronicas cronicas
    probleme felix, probleme?!
  • SahistulMascat SahistulMascat
    Propun ca Ciutacu sa fie votat manegerul anului in Romania

Trimite un comentariu

sus