Skip to main content

Nicoleta Luciu prezintă Vocea României alături de Pavel Bartoș. Eagle Eye Cherry, invitat să cânte la prima ediție live

 

Publicitate

Nicoleta Luciu va fi, de mâine, 27 noiembrie, co-prezentatoarea emisiunii Vocea României, alături de Pavel Bartoș, cu ocazia începerii edițiilor live ale show-ului.

În prima ediție live, antrenorii își vor arunca în luptă câte trei din cei șase membri ai echipei lor.

Cum se votează? După ce vor cânta concurenții unuia dintre antrenori, se va da start votului. Perioada de votare va fi de câteva minute, după care se oprește și începe evoluția concurenților din următoarea echipă. Primul clasat din fiecare echipa merge direct în ediția următoare, iar antrenorul va putea salva un concurent din cei clasați pe locurile doi și trei.

Invitatul special al serii va fi artistul Eagle Eye Cherry, celebru pentru hit-utile “Save tonight” sau “Can’t get enough”!

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Chiar nu aveam nevoie de una care nu stie sa lege 2 cuvinte, pe post de prezentator si nu numai. Daca emisiunea era despre sex oral in direct, atunci nu existau critici sau cine stie..
  • emma vosbesti sa te aflii in treaba ai vazut ce invitati straini au avut cei de la x factor?fa o comparatie si dupa vorbeste eu doar am zis ca de unde l au mai gasit si pe asta ca nu mai cinta de cind eram eu in generala si a trecut destul d emult timp de atunci ( vreo 16-17 ani)
  • Desi sunt fan "Vocea", nu-mi place deloc faptul ca prezinta Luciu. Bartos face toti banii si tot farmecul si nu are nevoie de o pitzi langa el...In plus, fiind implicata la "Dansez" cred ca trebuiau sa o lase acolo si sa nu o promoveze si in alte emisiuni (cred ca u-i corect fata de ceilalti concurenti).... Dar, mai nou mi se pare ca PROTV o promoveaza la greu pe fata asta (vezi periajele pe care le primeste la "Dansez", desi danseaza ca un batz).
  • ahaha mergi la chix factorul tau sau a.k.a. Surprize,surprize ;)) Sau voi erati in trend cu East 17 si Touch & Go?? Vocea Romaniei va da lectii de audienta !!!!!!!!

Trimite un comentariu