Skip to main content

(P) Toate articolele de pe ZorileStore.ro vor fi reduse de Black Friday! Trei zile de reduceri

 

Publicitate

REDUCERI LA TOATE PRODUSELE. ZorileStore.ro, magazin online ce comercializeaza articole de îmbrăcaminte, încălțăminte și accesorii, proaspăt caștigător la Gala Premiilor e-Commerce 2012 la secțiunea cel mai bun start-up pentru un magazin online, participă la Black Friday.

În cadrul aceastui eveniment, se vor face reduceri la toate articolele de pe site de până la 60%. De reduceri va beneficia inclusiv întreaga colecție toamnă-iarnă 2012, aceasta va fi redusă cu minim 20%.

Foarte important: reducerile vor fi valabile TOT WEEKENDUL, nu numai în ziua de vineri

Adelina Oprea, manager marketing ZorileStore:

“În acest an am hotarât să participăm și noi la Black Friday. Ne-am pregătit temeinic în acest sens, Adriana si Ștefan Liute de la Storience s-au ocupat de conceptul și vizualul campaniei, iar pentru că estimam o creștere a traficul cu minim 100%, băieții de la ContentSpeed au pregătit site-ul astfel încât clienții să nu întâmpine nici o problemă la navigare.

Ca și noutate, am decis ca Black Friday să nu se mențina doar pentru ziua de vineri, ci va fi un eveniment care se va întinde pe parcursul întregului weekend. Astfel, Black Friday va fi lansat pe 23.11.2012 ora 0:00 si se va inchide oficial pe data de 25.11.2012 orele 23.59, in toată această perioada echipa de la relații cu clienții vor lucra din zori în zori.

În cadrul acestui eveniment, pe magazinul nostru online va avea loc si o premieră. Serviciul implementat de noi, primul de acest gen din România, cel cu vizualizare la 360 grade, va trece printr-o îmbunătățire majoră. Astfel, articolele promovate în campanie vor avea o nouă prezentare, întrucât vom avea modele ce vor înlocui manechinul din carbon. În acest fel, clienții vor putea face o idee mult mai buna despre cum arată articolul.”

Articolele comercializate de ZorileStore.ro cuprind mai multe branduri, foarte cunoscute în domeniu, calitatea și originalitatea lor fiind astfel garantate. Printre brandurile comercializate de magazinul ZorileStore.ro se numără: Puma, Lotto, Fila, Lacoste, Le Coq Sportif, Prince, Police și multe altele.

Despre ZorileStore.ro

ZorileStore a început ca o reţea de magazine pe litoralul Mării Negre în urmă cu 6 ani. Beneficiind de un depozit propriu și având astfel avantajul unei aprovizionări foarte eficiente, compania a decis in 2011 să-şi extindă prezenţa în mediul online pentru a deservi publicul fidel de pe litoral şi în lunile din afara sezonului estival.

Brandul Zorile Store se diferenţiază prin noutatea şi complexitatea colecţiilor de branduri comercializate, prin rapiditatea livrării şi prin inovaţie (ex: vizualizarea 360° a produselor pe site). Acestea susţin promisiunea brandului: „Poţi fi tu, fără să aştepţi prea mult”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu