Skip to main content

Paginademedia.ro și LTV lansează pentru clienți serviciul LiveEvents: evenimentele în direct. Mâine, prima transmisiune

 

PROIECT NOU. Paginademedia.ro și LTV.ro lansează un nou produs pentru clienți – LiveEvents. Prin acest serviciu, conferințele de presă sau evenimentele se pot transmite în direct pe Paginademedia.ro, de la locul în care acestea se desfășoară.

Publicitate

Prima transmisiune va avea loc mâine, 28 noiembrie. Timp de patru ore, în intervalul 14.00-18.00, cititorii Paginademedia.ro vor vedea, în direct, o confruntare a barmanilor din România la The Extraordinary Bartenders Challenge. Competiția alege cel mai bun creator de coctailuri pe bază de vodcă (mixuri) și se desfășoară mâine, în Club Barletto.

Soluția tehnică folosită pentru transmisiunile pe Paginademedia.ro de către LTV.ro este de ultimă generație, atât din punct de vedere al echipamentelor folosite (între 2 și 4 camere pe eveniment), cât și din punct de vedere al streamingului pe internet.

LTV.ro este un colaborator de tradiție al Paginademedia.ro. Unul din proiectele dezvoltate este seria de interviuri video PaginademediaTV realizată în studioul LTV, la care au fost invitați nume precum Mihai Găinușă, Robert Turcescu, Cristian Tudor Popescu, Ion Cristoiu, Mircea Radu și Andreea Esca.

Pe lângă studioul TV, LTV.ro, proiect condus de Clement Nicolaescu, oferă și servicii de producție video pentru internet.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu