Skip to main content

Peste 1,5 milioane de români, cu ochii la Dansez pentru tine

 

Publicitate

Cea de-a doua ediție a show-ului Dansez pentru tine a condus în audiențe, dar a avut cifre sub cele de la debut. Emisiunea a fost urmărită de 1,5 milioane de români în fiecare minut. Dintre aceștia, 916.000 erau din mediul urban.

Minutul de aur a fost atins la 21.20, când 2,7 milioane de români din toată țara urmăreau Dansez pentru tine, dintre care 1,4 milioane erau din mediul urban.

Antena 1, care a difuzat vineri seară filmulVan Helsing, a ocupat locul doi pe targetul urban și locul al treilea la nivel național. Televiziunea din Băneassa a fost devandată de Kanal D care a difuzat Roata Norocului.

Audiența posturilor TV vineri, 2 noiembrie , pe intervalul Dansez pentru tine, în mediul URBAN:

1. Pro TV - 916.000 de telespectatori (8,7 rating)
2. Antena 1 - 422.000 (4)
3. Kanal D - 418.000 (4)

Audiența posturilor TV vineri, 2 noiembrie , pe intervalul Dansez pentru tine, la nivel NAȚIONAL:

1. Pro TV - 1.520.000 de telespectatori (8 rating)
2. Kanal D - 954.000 (5)
3. Antena 1 - 607.000 (3,2)

Ediție cu ghinion. Două vedete, înlocuite

Două dintre vedetele show-ului s-au accidentat săptămâna trecută, fiind înlocuite pe ultima suta de metri. Monica Davidescu s-a accidentat la repetițiile pentru dansul în ploaie, cu doar o zi înainte de concurs. Ea a fost înlocuită, vineri, de o fostă concurentă a emisiunii Dansez pentru tine. Din această săptămână, în emisiune va intra o altă vedetă, Roxana Ionescu (Mama natură).

Pavel Stratan a lipsit mare parte din emisiune tot din cauza unei accidentări. Cântărețul s-a lovit la spate în timpul repetițiilor. Pavel Stratan va fi înlocuit în ediția din 9 noiembrie de Marian Drăgulescu, cel care a ieșit din competiție vinerea trecută, când a intrat la duel împotriva lui Pavel Stratan.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Matematica asta bat-o vina. Evident ca nu aveau 1.5 milioane la 1 noaptea dar nici la ora 21. Dupa cum vezi in minutul de aur aveau aproape 3 milioane . Concluzia remarcabila este ca 1.5 milioane reprezinta o MEDIE.
    News flash! Breaking news!
  • rating 8.7 pe locul 4 in topul postului in zi de vineri. este groaznic cati muci combinati cu lacrimi sunt pe acolo si incep sa ma indoiesc ca sunt reali. cand se bat campii trec pe alt canal si din cand in cand dau sa vad daca au terminat de bocit si multumit rudelor si incep sa danseze. recunosc, sunt masochista si o astept la cotitura pe maturica anorexica bianca. e praf! in schimb nicoleta s-a prins cum e cu maleabilitatea. putin, dar tot e ceva.
  • in aceasta emisiune ar trebui ori schimbat ceva la ea ori intrerupta deja devine destul de penibila din pacate oamenii se uita mai mult din inertie cred si din lipsa de altceva
  • In emisiunea aceasta mai mult se vorbeste decit se danseaza si se lungesc cu tot felul de filmulete, prezentari ale cazurilor sociale, declaratii, momente publicitare...asa ca cine rezista de la 8.30 pina mult dupa ora 1 in noapte merita felicitari...sa nu imi ziceti ca ratingul 8 a fost si dupa miezul noptii sau ca la acea ora era urmarita de "1,5 milioane de români în fiecare minut."...pe bune, cine mai crede in cifrele astea, din 16 milioane de romani majori, 2,7 milioane se uitat fix la protv vineri la ora 21.20 !?

Trimite un comentariu