Skip to main content

Prețul de participare la licitația Jurnalul Național: 168.000 de euro

 

Publicitate

Companiile care vor să liciteze pentru marca Jurnalul Național trebuie să depună suma de 168.000 de euro. Tipografia care execută silit Editura Intact, G Canale & C SA a publicat anunțul legat de scoaterea la licitație a mărcii Jurnalul Național în ziarul Adevărul de astăzi.

Potrivit anunțului, costul de participare la licitația care va avea loc pe 29 noiembrie este de 10% din prețul de începere. Marca Jurnalul Național a fost evaluată la 7,6 milioane de lei (1,6 milioane de euro).

Editura Intact a fost executată silit de tipografia G Canale & C SA pentru 171 de bilete la ordin, ce însumează 1,4 milioane de euro, care nu au fost încasate.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Pentru un englez, crezi este grav sa nu cunoasca limba romana?
  De ce ar fi pentru un roman?
  E util sa stii engleza, nu e insa grav sa nu o stii si nu te defineste ca intelectual. Crede-ma tu.
  Peste 90% dintre marii oameni de cultura/stiinta ai Romaniei au avut ca a doua limba (studiu si elaborare a lucrarilor) fie franceza, fie germana.
  Daca presa inseamna sa traduci de pe net ce-a mai facut catelul lui Lady Gaga si sa scrii pe blog, atunci esti mort fara engleza, asa ca nu te contrazic 100%.
 • presa scrisa a pierdut trenul modernizarii, a ramas nereformata; ea nu va sfarsi in 10 ani, ci mult mai devreme, asta si din cauza jurnalistilor de calitatea CARE ESTE
 • din pacate, declinul presei scrise este in floare in aceste ultime zile de toamna; din cauza asta se poate intampla un adevarat cataclism in galaxie
 • De ce te face asta fericita, Laura?
  De ce nu te intalnesti cu Paul Popa cel pozitionat sub tine, sa te faca el fericita?
  Sa simti cum este fericirea in lumea reala.
  Sau poate nu existati, nici tu, nici el.
  Daca ai scris o postare, intr-un spatiu media unde absolut oricine poate scrie absolut orice, nu inseamna ca ai vreo valoare, nu inseamna ca existi.
  Daca ajungi sa iti apara cugetarile tale in presa scrisa, basista, anti-basista, tabloida sau de calitate, oricum ar fi ea, inseamna ca treci totusi peste o minima cenzura.

  Dar, in cazul tau, in afara online-ului, ideile celor ca tine ar fi condamnate sa ajunga mototolite la nemilosul si infricosatorul cos.

  In presa scrisa "recicle bin"-ul chiar exista si inghite fara mila prostii tolerati in mediul virtual, draga Laura.
  Si asta doare!
 • ce tampenie. acel ziar nu mai valoareaza nici macar 5 lei. daca cumva mai face 5 lei acum, e doar o chestiune de timp. pentru ce sa iei marca? ziar? mai bine sari in fata metroului. online? pai cu suma aia promovezi un site de geme serverul. si alegi si un nume mai destept.

Trimite un comentariu