Skip to main content

RTV, amendat cu 20.000 de lei pentru ieşirile lui Gigi Becali

 

Publicitate

Postul România TV a primit o amendă de 20.000 de lei pentru derapajele lui Gigi Becali la trei emisiuni din cadrul postului de ştiri, în care au fost aduse jigniri Andreei Pora, Adrianei Săftoiu şi lui Radu Carp.

În cadrul şedinţei de astăzi de la CNA, au fost discutate două reclamaţii în legătură cu ieşirile extrem de vulgare ale lui Becali.

Una dintre sesizări a fost pentru o ediţie din 15 octombrie, înainte de începerea campaniei electorale, în care candidatul la alegerile parlamentare din partea USL a adus mai multe jigniri politologului Radu Carp.

Într-o altă ediţie a emisiunii Ştirile Serii, de la RTV, moderată de Laura Chiriac, din data de 13 noiembrie Gigi Becali a adus mai multe jigniri jurnalistei Andreea Pora, iar într-o alta candidatul a jignit-o şi pe Adriana Săftoiu.

Roxana Niculescu, reprezentant RTV – „Becali a fost într-un fel sau altul dat afară din emisiune de către moderatori. De ce nu v-aţi autosesizat în urmă cu o lună şi jumătate când a fost un dialog contondent între Andreea Pora şi Ioan Ghişe?”

Narcisa Iorga, CNA – În momentul în care derapează de ce nu e oprit, de ce-l stimulaţi? În momentul în care domnul Becali vorbeşte de ciocănitoare, Laura Chiriac găseşte de cuviinţă să spună că îi place Ciocănitarea Woody. Trebuia să oprească intervenţia până se calmau spiritele. La fel şi în cazul Adrianei Săftoiu.

Cristina Trepcea, membru CNA – Într-o campanie electorală omul trebuie să-l vadă aşa cum este. Lasă omul să ştie pe cine votează.

Narcisa Iorga – Da, trebuie să se exprime, dar în anumite limite.

Christian Mititelu, membru CNA – Nu există niciun criteriu editorial pentru care să-l invitaţi pe acest om în emisiune.

Gigi Becali despre Radu Carp:

„Cum să spui asemenea prostii şi asemenea tâmpenii, să audă lumea? Auzi cică Becali vrea imunitate, păi bă băiatul dacă eşti atât de dobitoc că nu ştii, imunitatea în PE e de 10 ori mai puternică decât imunitatea în parlamentul naţional. (...) cum poţi să vorbeşti asemenea prostii, cine naiba te cheamă pe tine la televizor că după ce că eşti şi prost, mai eşti şi urât şi chelios, hai pa”, a declarat Gigi Becali la RTV.

Gigi Becali despre Andreea Pora:

Gigi Becali: Nu intru eu cu Andreea Pora în discuţie, Becali să intre în discuţie cu ciocănitoarea Pora!!
Laura Chiriac: Vă rog să nu numiţi aşa, să nu numiţi aşa...
Gigi Becali: Nu vorbesc cu ciocănitoarea Pora. Păi dar ea e ciocănitoarea Woody, cum să vorbesc frumos...
Laura Chiriac: Domnule Becali, mie mi-a plăcut mult ciocănitoarea Woody, desen animat când eram copil, dar asta nu e o emisiune de desene animate, oamenii de aici au nume, prenume, Andreea Pora e jurnalist, are nume, prenume, Andreea Pora e jurnalist...

Gigi Becali despre Adriana Săftoiu:

Gigi Becali: Dacă aş avea în familia mea o femeie ca tine aş exila-o. Ar fi cea mai mare ruşine a familiei mele să existe o femeie ca tine în familia mea care stă prin scări de blocuri.
Moderatoarea: Domnu Becali vă rog frumos să nu jigniţi!
(...)
Gigi Becali:  Pufuleţ, te-ai supărat  pufuleţ! Vai de mine pufuleţ!
Adriana Săftoiu: Eu sper ca fetele dumneavoastră  să  nu aibă prilejul  ca un bărbat să le vorbească la fel!
Gigi Becali:  Că aşa-ţi spunea Băsescu la Platul Cotroceni!
(...)
Gigi Becali: Pufuleţ! Vai, pufuleţ te-ai supărat! Tu aveai bărbat acasă şi erai pufuleţul lui Traian Băsescu!
(...)
Gigi Becali:  Asta e o femeie specială. Asta e o femeie specială e mai deşteapă ca celelalte! Eu nu mă cert cu proastele. Asta e deşteaptă!

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nemesis Nemesis
    BECALI ESTE UN CRETIN PROFUND, IAR CEI CARE IL VOR VOTA SUNT NISTE DOBITOCI.
  • Barbu Barbu
    Foarte tari interventiile Laurei Chiriac, incercand s-o "protejeze" pe Andreea Pora!
  • Tataee Tataee
    ordinul sefilor de la rtv e sa fie lasat ciobanul sa injure, sa spurce oricand si pe oricine. va zic din sursa sigura.

Trimite un comentariu

sus