Skip to main content

Teo Trandafir, la Doamne de poveste

 

Publicitate

Teo Trandafir este invitata Oliviei Steer la emisiunea Doamne de Poveste, difuzată la Acasă TV, duminică, 25 noiembrie.

Vedeta vorbește la Doamne de poveste despre cum i-a schimbat viața fiica ei, Maia, și despre povestea de dragoste cu soțul ei, dar și cum a reușit să depășească problemele de sănătate.

Teo Trandafir:  “Sunt foarte mulți oameni care nu înțeleg ce înseamnă adopția. Un copil adoptat este un copil adorat. Maiei îi place să spună că un copil nu crește în burtica, ci în inima mamei lui. Noi ne-am îndrăgostit una de alta pe măsură ce creștea pentru ca eu, probabil, nu înțelegeam ce se întâmplă cu copiii.”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Bai inculto, invata sa scrii corect romaneste, uite-te in dictionar (daca ai unul) la cuvantul bigot si apoi posteaza pe net (pareri de manelista ...) Chiar daca e un spatiu unde se "exprima" toti agramatii.
  • Felicitari pentru emisiune...esti o Mare Doamna, o Profesionalista si un Bun Pedagog...imi este dor de emisiunile Tale.
  • esti o adevarata doamna de poveste, cu o poveste de viata cu final fericit. esti o luptatoare si te felicit. Te felicit pentru familia frumoasa pe care o ai si tine-o tot asa.D-zeu sa v-a ocroteasca si sa fiti fericiti.

Trimite un comentariu