Skip to main content

TVR Info vrea să devină TVR News

 

Publicitate

Postul public a depus la CNA o solicitare de modificare a denumirii și a programelor TVR Info. Cererea va fi discutată în ședința de mâine de către forul audiovizual.

Televiziunea se va numi TVR News și va avea în jur de 80% conținut preluat de la Euronews, dar va avea și o parte de producție proprie și preluări de la TVR 1, după cum au declarat, pentru paginademedia.ro, reprezentanți ai CNA.

 

Cererea vine ca urmare a parteneriatului semnat de TVR și Euronews și anunțat la începutul lunii octombrie, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Prin contractul semnat cu Euronews, TVR primeşte versiunea internaţională a segmentului de ştiri şi permisiunea de a traduce şi difuza acest segment în limba română pe canalele sale.

Lansarea Euronews – TVR INFO va fi realizată după încheierea procesului de restructurare de personal şi reorganizare a activităţii în Televiziunea Română, estimată să se încheie la sfârşitul lunii noiembrie 2012, după cum au declarat, la momentul respectiv, reprezentanții postului public de televiziune.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu