Skip to main content

ULTIMA ORĂ. Licitaţia pentru marca Jurnalul Naţional se suspendă: Editura Intact a intrat în insolvenţă

 

Publicitate

Licitaţia pentru vânzarea mărcii Jurnalul Naţional se suspendă. Reporterul Paginademedia.ro, aflat la sediul executorului judecătoresc, a obţinut explicaţia: Editura Intact a intrat în insolvenţă şi, ca atare, nu poate fi executată.

Editura Intact, care editează ziarul Jurnalul Naţional, a cerut şi a obţinut intrarea în insolvenţă, luni, 26 noiembrie, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro obţinute de la reprezentanţii executorului judecătoresc.

Procedura de executare silită a fost suspendată pentru moment.

Reamintim că marca Jurnalul Naţional a fost scoasă la licitaţie pentru suma de 7,8 milioane de lei (1,8 milioane de euro).

Potrivit anunţului de vânzare, Editura Intact a fost executată silit pentru neplata a 171 de bilete la ordin a căror valoare totală depăşeşte 1,4 milioane de euro.

SC G Canale & C SA a cerut executarea silită a Editurii Intact, compania care deţine Jurnalul Naţional, după prestarea unor „servicii de tiparire pentru sute de mii de exemplare de carte din colecţia Biblioteca Pentru Toţi si altele, marfuri care au fost livrate de prestator, primite de beneficiar si vandute de SC Editura Intact SRL catre terti”, după cum au precizat reprezentanţii companiei într-un comunicat trimis paginademedia.ro.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Grand Prix Grand Prix
    Trustul Intact este mai puternic ca oricand. O sa vedeti ca nu vor pierde marca Jurnalul National.
  • matei_a matei_a
    "dostoieski" ...
  • udialan udialan
    nu-i bai! isi vinde TUCA o carciuma si achita datoria pe carti! sau poate plati direct in natura: tuica de caracal contra dostoieski! rezonabil si cu obraz, asa ca maestrul !
  • frodo frodo
    E o chestiune pur juridica, Intactul nu va pierde niciodata JN
  • anonim anonim
    va rog sa-mi spuneti si mie daca emisiunea draga mea prietena de pe kanal d are rating deoarece in emisiune asa se lauda mereu,si daca se poate sa puneti si audientele de la emisiunea te vreau langa mine ,sunt curios daca are rating

Trimite un comentariu

sus