Skip to main content

ULTIMA ORĂ. Licitația pentru marca Jurnalul Național se suspendă: Editura Intact a intrat în insolvență

 

Publicitate

Licitația pentru vânzarea mărcii Jurnalul Național se suspendă. Reporterul Paginademedia.ro, aflat la sediul executorului judecătoresc, a obținut explicația: Editura Intact a intrat în insolvență și, ca atare, nu poate fi executată.

Editura Intact, care editează ziarul Jurnalul Național, a cerut și a obținut intrarea în insolvență, luni, 26 noiembrie, potrivit informațiilor Paginademedia.ro obținute de la reprezentanții executorului judecătoresc.

Procedura de executare silită a fost suspendată pentru moment.

Reamintim că marca Jurnalul Național a fost scoasă la licitație pentru suma de 7,8 milioane de lei (1,8 milioane de euro).

Potrivit anunţului de vânzare, Editura Intact a fost executată silit pentru neplata a 171 de bilete la ordin a căror valoare totală depășește 1,4 milioane de euro.

SC G Canale & C SA a cerut executarea silită a Editurii Intact, compania care deține Jurnalul Național, după prestarea unor „servicii de tiparire pentru sute de mii de exemplare de carte din colecția Biblioteca Pentru Toți si altele, marfuri care au fost livrate de prestator, primite de beneficiar si vandute de SC Editura Intact SRL catre terti”, după cum au precizat reprezentanții companiei într-un comunicat trimis paginademedia.ro.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu