Skip to main content

X-Factor a încasat-o de la bătăușii de la Hollywood

 

Publicitate

Bătălia serii de duminică s-a dus între X-Factor (Antena 1) și blockbusterul Eroi de sacrificiu (Pro TV) în care au jucat marii bătăuși de la Hollywood: Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Mickey Rourke.

Pe intervalul filmului, pe Pro TV se uitau 1,6 milioane de români, dintre care 952.000 din orașe. Pe X Factor erau 994.000 de români (locul trei pe național, după Pro TV și Kanal D), dintre care 695.000 din orașe (locul doi pe urban).

Cel mai lung X-Factor: peste patru ore

X-Factor s-a întins aseară pe patru ore și un sfert (s-a terminat aproape de unu noaptea. Pe cele patru ore, Antena 1 a fost pe locul doi, după Pro TV, atât la nivel național, cât și la nivel urban.

Media de telespectatori pe minut la X-Factor, la nivel național, a fost de 844.000 de telespectatori (cu 250.000 mai puțini decât Pro TV).

La nivel urban, X-Factor a atras 600.000 de telespectatori pe minut, cu 46.000 sub Pro TV.

Segmentul comercial: Din publicul X-Factor, 343.000 e telespectatori au fost din segmentul 18-49 de ani (6,2 rating pe segment). Antena 1 a fost pe locul doi, după Pro TV.

Audiența posturilor TV duminică, 11 noiembrie, în mediul URBAN:

1. Pro TV: 646.000 de telespectatori (6,1 rating)
2. Antena 1: 600.000 (5,7)
3. Kanal D: 366.000 (3,5)
4. Prima TV: 282.000 (2,7)
5. Antena 3: 263.000 (2,5)

Audiența posturilor TV duminică, 11 noiembrie, la nivel NAȚIONAL:

1. Pro TV: 1.094.000 de telespectatori pe minut (5,8 rating)
2. Antena 1: 844.000 (4,4)
3. Kanal D: 736.000 (3,9)
4. Prima TV: 583.00 (3,1)
5. Antena 3: 348.000 (1,8)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • xfactor nu e o emisiune doar de voce e si de atitudine,carisma toate la un loc de aia n au aleso pe duduia aia care cinta bine dar nu e comericala peste tot in lume x factor e mai mult pt comercial
 • ce expert frustrat esti doamne doamne si zici ca mecanicul ala e cool si ar trebui vazut?eu n am nimik cu prost tv eu doar ma crucesc cind vad citi inculti are tara asta uitindu se la filme a 15 oara in difuzare si la kanal d care are o emisiune ffffffffffff proasta
 • PS : - sa-ti reimprospatesc memoria ... COSTAS a fost pentru tine un treinner bun ... daca te-ar fi vazut acum , fi-ei tarina usoara, sti ce ti-ar fi spus : -"ce-ai facut ma' tarane? ... ca nici cu butoanele lu' mama nu faci din ei cintaciosi!"
  Halal sa-ti fie!!!!!!!!!!
 • - finalul a fost fantastic. Danutz a zis: “n-au voce?? se rezolva din butoane. lasa-i si pe ei sa vada cum e pe scena, tu du-te acasa”!!!
  Pusule ne cunoastem de prin 1984-1985 cind tu erai vocalist la IRIS si inegalabilul mucalit COSTAS era un fel de ce esti tu acum ... dar in viata mea nu credeam ca vei face un astfel de gest ... sa scoti o vace si sa lasi sa mearga mai departe patru hahalere de gaozari afoni si fara voce ... IMI ESTE RUSINE CA TE CUNOSC!
 • stire de ultima ora. filmul eroi de sacrificiu difuzat de protv la adoua difuzare a macelarit xfactor. cateva cifre publiccomercial 18 49 11.2 rating pentru film fata de x factor care a avut 6.5 rating.
 • Marius! Nu-i nevoie de postaci pro tv pt ca s-a dovedit ca nu-i nevoie: fix cu acelasi "program", adica amenda difuzata la ora 19:00 pe ambele posturi, simultan, tot a batut pro-ul pe a1... Asa ca... "Mereu aproape", "niciodata primii"...
 • :) Pe langa band, au luat-o si pe Furnica de la "Dansez" si au facut "baletul X Factor", dupa baletul "Dansez pt tine". Of, Of, mai, mai...Furnica nu a a fost coregraf sef la pro si a ajuns coregraf sef aici....
 • @ Johnny Glumesti, nu?! Concurentii de la Vocea nu au cum sa fie mai prosti dpv vocal ca cei de la x factor prin simplu fapt ca sunt semiprofesionisti, spre deosebire de ceilalti care sunt amatori.Asa ca nu mai emite aberatii.Din pacate singurul lucru spectaculos la X factor ramane scena ca de restu au avut grija ei sa distruga.Si la inceput chiar promitea, inclusiv juriul care aseara parca si-a pierdut din sclipirea de la auditii.
 • m-am uitat la xfactor insa au fost multe greseli foarte penibile.
  de la anuntarea unui material si difuzarea altuia pana la afisarea numelui gresit al concurentilor in lista de vot pe SMS. astia sunt "academicienii" lu'' Stoiceasca???

  finalul a fost fantastic. Danutz a zis: "n-au voce?? se rezolva din butoane. lasa-i si pe ei sa vada cum e pe scena, tu du-te acasa"
 • ! Marius.. stai tu fara grija.. ca si daca pleaca unii .. aduc americanii altii scoliti la ei la Time Warner .. oameni cu Know-how !!. Poti sa-ti iei gandul ca Antena va depasi vreodata prin marketing, productie.. profesionalism.. Protv !!!!

Trimite un comentariu