Skip to main content

NEÎNȚELEGERI. Canalele Pro TV ies de pe Dolce din 3 ianuarie

 

Publicitate

ACTUALIZARE. În timp ce Pro TV spune că posturile Pro nu vor mai putea fi recepționate în rețeaua Dolce, Romtelecom spune că „există o probabilitate ridicată ca, începând cu 3 ianuarie 2013, Romtelecom să fie nevoită să înceteze difuzarea celor 11 canale ale ProTV”.

Posturile deținute de Pro TV nu vor mai putea fi vizionate pe rețeaua DTH deținută de Romtelecom începând din 3 ianuarie, anunță un comunicat al companiei. Motivul? „Romtelecom nu a agreat condițiile de reînnoire cerute de Pro TV pentru contractul de retransmisie a canalelor de televiziune din portofoliul PRO TV SA”.

În decursul negocierilor incepute in luna septembrie, Romtelecom nu si-a aratat disponibilitatea de a plati pentru canalele PRO TV un pret care sa exprime valoarea corespunzatoare pe care canalele PRO TV o reprezinta in pretul platit de fiecare abonat Romtelecom, se precizează în comunicat.

Anca Budinschi, Director General PRO TV S.A: “Succesul financiar al distribuitorilor de canale de televiziune, precum Romtelecom, se bazeaza in primul rand pe atractivitatea PRO TV si a altor canale romanesti, care determina intr-o proportie covarsitoare decizia de abonare. PRO TV face in fiecare an investitii masive in continut pentru a satisface asteptarile telespectatorilor. Este corect ca valoarea acestui continut, pentru care distribuitori precum Romtelecom obtin venituri din abonamente, sa se reflecte in pretul pe care furnizorii acestor servicii il vor plati de acum inainte PRO TV.”

Reprezentanții Romtelecom, compania care deține Dolce, au emis, la rândul lor, un comunicat în care au precizat că Romtelecom și ProTV S.A. negociază de mai multe luni cu privire la continuarea difuzării celor 11 canale TV ale grupului, pe platformele de televiziune ale Romtelecom și că începând cu 3 ianuarie posturile „ar putea” să nu mai fie difuzate în rețeaua Dolce.

„ProTV S.A. a solicitat Romtelecom o creștere semnificativa a costurilor de difuzare pentru cele 11 canale ale grupului, ceea ce ar presupune, în mod automat, costuri mai mari pentru clienții Romtelecom”, au precizat reprezentanții companiei.

„În toată această perioadă, a negociat cu bună credință cu partenerul său, Pro TV S.A, făcând toate eforturile pentru a proteja interesele financiare ale clienților săi pentru a avea un abonament la un preț rezonabil. ”, au mai spus aceștia.

Canalele Pro TV: ProTV, Pro TV International, Pro TV HD, Acasa TV, Acasa Gold, Acasa HD, Pro Cinema, Sport.ro, Sport.ro HD, MTV Romania, VH 1.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • da...Eu nu pot sa las ROMTELECOM-ul ...am investit in echipament de receptie 379 euro .nu am nici un dubiu de profesionalismul oamenilor ce lucreaza in pro tv.........DAR DOMNUL SIRBU SA-SI BAGE UNDEVA PACHETUL PROTV ........LA MULTI ANUS !!!!! TOVARASE ADRIAN...
 • Si dintre cele "11 canale" ale trustului Pro, sa fim seriosi, la cate va uitati? Pe Pro TV, pe Pro Cinema la cate un film si poate la VH1. Iar Pro TV-ul, in afara de 2-3 productii gen "Vocea Romaniei" si "Master Chef", ne-a intoxicat cu manelisti si cu panarame, dovada emisiunile de Revelion din ultimii ani, actualul format Happy Hour sau ultima editie "Dansez pentru tine" in care Dragusanu, Luciu si Roxana Ionescu si-au aratat tot ce au putut.
 • Eu pe pro tv nu ma mai uitam decat in sezonul cand erau Emisiunile Romanii Au Talent Sh Vocea Romaniei in rest Nu prea ma omoream io Dupa Acest post.
 • iptv are o conexiune mizerabila, cu intreruperi dese de posturi...imaginea " ingheata " , asa ca regret ca m-am abonat la iptv fiind fortat de problemele tehnice de la dolce satelit ( ma refer la receiver si farfuria care in fiecare iarna trebuia sa o curat ) ...
 • doresc sa reziliez contractul cu romtelecom;in ultimi trei ani au scos toate programele populare;acum dolce ne invata engleza ,franceza ,pescuitul,stilul american;dar nu se gandesc sa ne-dea si viza pentru america
 • ce au toti cer numai bani in plus daca dolce nu va remedia situatia toti care avem contracte cu ei le vom rezilia si sper ca vom si putea ca si asa nu transmit mare ceea
 • nu crede-am ca este posibil asa ceva tot cei care se scalda in bani sunt nemultumiti iar abonatii fiind la mijloc o i-au in mana ,platim prea mult celor de la dolce ca sa auzim: "nu ne-am permis sanegociem " asa ca sase duca dracului ca e posibil sa reziliem contractul si atunci sa mai incaseze ciuciu iar referitor la trustul pro,sunt niste excroci li s-au urcat fitele si succesul la cap vor sa fie interesanti sa platesti separat pt ei la fel cu magaria cu voyo sau digi sau hbo ,rusine huooooooo!!!!!!
 • ai,las fierbinti e un serial realist ,asa e romania ,nu te supara pe ei ca iti arata cum mai e prin sate,iar top ghear e pentru pasionati nu are rost sa balmajiti emisiunile. Problema e ca grila de programe e altceva decat la ce ne-am angajat sa platim abonamente,si nu e corect.ce or sa introduca pentru a acoperi numarul de canale din contract,canale locale sau alte nimicuri? si mai sunt cateva emisiuni si de bun gust si in trustul pro,nu mai sariti pe el
 • dolce e cel mai tare are `123 de canale tv nicun operator din tara nu are atatea canale tv si o calitate de nota 10 eu nu ma mut de la romtelecom pentru ca ce nu o mai vad pe esca Goodbye esca voi abonatii romtelecom vedeti mai bine ca romtelecom va ia apararea ptr ca animalu de pro tv bcere dublu asta ar insemna ca sa mareasca abonamentu si fiti mai atenti rcs scade abonamentu de la 1 ianuarie iar pro tv forteaza romtelecom sa mareasca abonamentu oare de ce se vede limpede ca e un complot intre parfu de pro tv si nimiku de rcs eu nu ma mut de la romtelecom indiferent daca sau nu se duce posturile PRO alea de baga reclame ca niste nehaliti
 • asa frate si mie mie greata de haapy hour vai de mama lui e maruta cu emisiunea lui pa pro tv ne e bine si fara tine!!!!!!
 • ce face ma pro tv e vai de el cu niste emisiuni vai de mama lor ce daca dispare de la romtelcom e mai bine ca nu mai esca care sa ma enerveze sau nu mai e desteptu ala de catalin radu tanase care face la stiri din tantar - armasar asa ca stau la romtelecom si fara programele PRO
 • pro.tv hd-bitratemax9mbit/s-inconditii de emisie live(stiri)-filme hd(720p rip!!) sau dvd upscaling 1080i.content sd 60%.pe un tv de 55 inch(140 CM)diferenta dintre protv hd si tvr hd(12 Mbit/s!) e substantiala.hdrip!!!-nu ma intereseaza, se emite 1080i, sau chiar 1080p!!(bluray).totusi dolce e un provider cu cel mai mare bitrate hd.io am platit pt. pachetul maxim.vreau despagubiri.sunt abonat prin satelit. am vazut la oras hd content prin cablu-execrabil!!IPTV vreau....chiar si fara protv, semihd!!

Trimite un comentariu