Skip to main content

NEÎNŢELEGERI. Canalele Pro TV ies de pe Dolce din 3 ianuarie

 

Publicitate

ACTUALIZARE. În timp ce Pro TV spune că posturile Pro nu vor mai putea fi recepţionate în reţeaua Dolce, Romtelecom spune că „există o probabilitate ridicată ca, începând cu 3 ianuarie 2013, Romtelecom să fie nevoită să înceteze difuzarea celor 11 canale ale ProTV”.

Posturile deţinute de Pro TV nu vor mai putea fi vizionate pe reţeaua DTH deţinută de Romtelecom începând din 3 ianuarie, anunţă un comunicat al companiei. Motivul? „Romtelecom nu a agreat condiţiile de reînnoire cerute de Pro TV pentru contractul de retransmisie a canalelor de televiziune din portofoliul PRO TV SA”.

În decursul negocierilor incepute in luna septembrie, Romtelecom nu si-a aratat disponibilitatea de a plati pentru canalele PRO TV un pret care sa exprime valoarea corespunzatoare pe care canalele PRO TV o reprezinta in pretul platit de fiecare abonat Romtelecom, se precizează în comunicat.

Anca Budinschi, Director General PRO TV S.A: “Succesul financiar al distribuitorilor de canale de televiziune, precum Romtelecom, se bazeaza in primul rand pe atractivitatea PRO TV si a altor canale romanesti, care determina intr-o proportie covarsitoare decizia de abonare. PRO TV face in fiecare an investitii masive in continut pentru a satisface asteptarile telespectatorilor. Este corect ca valoarea acestui continut, pentru care distribuitori precum Romtelecom obtin venituri din abonamente, sa se reflecte in pretul pe care furnizorii acestor servicii il vor plati de acum inainte PRO TV.”

Reprezentanţii Romtelecom, compania care deţine Dolce, au emis, la rândul lor, un comunicat în care au precizat că Romtelecom şi ProTV S.A. negociază de mai multe luni cu privire la continuarea difuzării celor 11 canale TV ale grupului, pe platformele de televiziune ale Romtelecom şi că începând cu 3 ianuarie posturile „ar putea” să nu mai fie difuzate în reţeaua Dolce.

„ProTV S.A. a solicitat Romtelecom o creştere semnificativa a costurilor de difuzare pentru cele 11 canale ale grupului, ceea ce ar presupune, în mod automat, costuri mai mari pentru clienţii Romtelecom”, au precizat reprezentanţii companiei.

„În toată această perioadă, a negociat cu bună credinţă cu partenerul său, Pro TV S.A, făcând toate eforturile pentru a proteja interesele financiare ale clienţilor săi pentru a avea un abonament la un preţ rezonabil. ”, au mai spus aceştia.

Canalele Pro TV: ProTV, Pro TV International, Pro TV HD, Acasa TV, Acasa Gold, Acasa HD, Pro Cinema, Sport.ro, Sport.ro HD, MTV Romania, VH 1.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan V Bogdan V
    Pacat de cei care au Dolce, Protvul este printre cele mai bune posturi tv
  • mario mario
    ce sa spun de un an si 13 luni din anul asta protv a reintrat din grila fiind inlocuite cu noi canale nu puteau sa bage canale cu desene animate
  • mario mario
    cam vreo dupa 11 luni si jumatate a fost scos protv dupa 7 zile a reintrat in grila ce aveti
  • eu eu
    cand nu a fost Romania tiganizata. In afara de faptul ca platesti abonament tv si radio si nu beneficiezi de nimic decat de tiganeala( nunti, inmormantari si alte evenimente) de tigani si interlopi ce vezi nou? Va mai trece multa apa pe Dunare pana vom invata ce trebuie difuzat si ce nu la TV
  • mario mario
    si sa nu uitati
  • mario mario
    a si am uita t sa spun ca protv a reintrat
  • mario mario
    da sigur ce nu doar mama mea urmareste protv
  • baragan constantin baragan constantin
    pot sa spun ca numai pro tv urmaresc eu sunt in grecia si urmaresc prin internet pro tv de fapt urmaream ca de2 zile sunteti off line ce se intampla?
  • geflomedia geflomedia
    De maine apar canalele MEDIA PRO pe dolce
  • Sorin Sorin
    mijhai , tu ai nevoie doar de manele si Antena3 , ce atat cultura si bun simt gen France24 ?
  • alex alex
    de maine canalele mediapro reintra in grila Dolce DTH
  • cata cata
    Partea reala a treburilor este ca ei vor un pachet extra la fel ca si HBO la pret separat..vor un evolving da la starea de pachet standard!sau o alta idee este sa mearga pe panorama de voya ca vad ca ii fac reclama la greu so vorba ta, da un fel de agregator insa obliga la niste costuri suplimentare clar!
  • mihai mihai
    probabil ei asi fc si floricele
  • mihai mihai
    as intreba pe ce i de la dolce daca ei ar fi incantati cand ajung acasa sa se uite la france 24?
  • mihai mihai
    idea este ca platim aceiasi bani si au bagat niste panarame de prog
    ex france 24,comedy chanel
    nu cred ca e corect sa platim un abonament sa vedem france 24

Trimite un comentariu

sus