Skip to main content

Cariera noului şef al CNA: de la Tatulici, Călinescu şi Pro TV, la cabinetul lui Năstase şi lupta antifraudă

 

Publicitate

Laura Georgescu, votată azi de membrii CNA ca viitor şef al instituţiei, are un CV care acoperă atât televiziunea (fiind producător al mai multor emisiuni de pe Pro TV), cât şi administraţia publică.

A fost director la Mihai Tatulici Production, producător la Chestiunea Zilei cu Florin Călinescu (Pro TV), apoi consilier la cancelaria lui Adrian Năstase şi, în ultimii ani, consilier la Departamentul pentru luptă Antidfraudă – DLAF din Guvern.

Paginademedia.ro vă prezintă CV-ul detaliat al Laurei Georgescu. Votată astăzi de membrii CNA ca viitor şef al instituţiei, Laura Georgescu (numită în CNA la propunerea Guvernului) va prelua poziţia după ce Parlamentul o va valida.

MATEMATICA. Absolventă de Matematică la Universitatea din Bucureşti, a fost nouă ani profesoară de matematică.

TVR. În octombrie 1994 intră la TVR, ca redactor de rubrică. A fost realizator şi a coordonat emisia postului TVR Internaţional, un canal pentru diaspora.

TATULICI. După TVR, au urmat doi ani la Mihai Tatulici Production, unde a fost director executiv al companiei (martie 1997 – iulie 1999). Ce a făcut la Tatulici:

  • Coordonarea editorială şi a producţiei emisiunilor: Audienţă Naţională şi Am întâlnit şi români fericiţi, difuzate de Pro TV.
  • Coproducător executiv al programului Operaţiunea Pro NATO – Misiune posibilă, derulat timp de şase săptămâni, cu transmisii directe din opt capitale europene.
  • Media planuri, producţie de promo-uri, reclame şi spoturi audio, organizare de evenimente.

CĂLINESCU. Din august 1999, până în vara lui 2001, Laura Georgescu a fost producător executiv la Chestiunea zilei, show-ul realizat de Florin Călinescu la Pro TV.

MEDIA PRO PICTURES. După Florin Călinescu, au urmat peste doi ani în care a coordonat mai multe producţii la studiourile Media Pro Pictures, pentru Pro TV:

Sub semnul întrebării – moderator Adrian Păunescu
Pro VestBogdan Chirieac
Gândeşte liberLucian Mândruţă
Portret de artistIuliana Ciugulea

A fost producător al spectacolului Am să mă-ntorc bărbat susţinut de Vama Veche la Teatrul Naţional.

NĂSTASE. După anii de televiziune, a urmat adiministraţia. În perioada decembrie 2003 – mai 2005, când premier era Adrian Năstase, a fost consilier la Corpul de Control al Guvernului. Din atribuţiile de atunci:

  • Monitorizarea fluxurilor de ştiri şi diseminarea/arhivarea celor de interes pentru Corpul de Control
  • Îndeplinirea atribuţiilor prevăzute de Legea 544/2001 privind liberul acces la informaţiile publice.
  • Pregătirea materialelor şi a participării membrilor Corpului de control la invitaţiile massmedia.

LUPTA ANTIFRAUDĂ. Din mai 2005 şi până în prezent, Laura Georgescu a lucrat la Departamentul pentru lupta Antifraudă din Guvern - DLAF, unde a fost consilier relaţii massmedia. Din atribuţii:

  • Eficientizarea procesului de comunicare cu instituţiile implicate în protecţia intereselor financiare ale Uniunii Europene în România, conform Tratatului privind funcţionarea UE
  • Coordonarea Reţelei Naţionale a Comunicatorilor Antifraudă.
  • Îndeplinirea atribuţiilor prevăzute de Legea 544/2001 privind liberul acces la informaţiile publice.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • VaDin VaDin
    Cam asa ceva trebuie acolo.Cunosterea unor mai multe subdomenii dintr-un domeniu va fi folositor,tuturor..

Trimite un comentariu

sus