Skip to main content

Creativi și când dispar. Cum arată ultima ediție Financial Times Germania

 

Publicitate

Ediția nemțească a Financial Times, care și-a încetat vineri apariția, a avut o primă pagină originală. „Negru, în sfârșit” au fost singurele cuvinte tipărite pe un fundal negru pe coperta publicației, scrie The Guardian.

În logoul publicației au fost omise intenționat câteva litere pentru a apărea mesajul Final Times.

Coperta Financial Times a fost remarcată de Orlando Nicoară, pe blogul său.

Publisherul Financial Times Germania a decis să închidă publicația după ce compania acumulase datorii de aproximativ 250 de milioane de euro din 2000 până în prezent. După această mutare, aproximativ 330 de angajați și-au pierdut locul de muncă.

CARICATURĂ. În paginile publicației apare și o caricatură cu un vânzător spunând: „Un ziar bun? V-aș recomanda FTD (Financial Times Deutschland)”. Clientul, Moartea îmbrăcată în negru și cu coasa în mână, răspunde: „Ok. Îl iau.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Munchau scrie bine si informativ, in fiecare luni, in FT de limba engleza. Restul era probabil umplutura. Sa vedem ce va ramane dupa ce il cumpara Blomberg si pe ala.
  • daca tot iti place sa cauti nod in papura, sa stii ca mocca e un fel de cafea... probabil ai vrut sa spui ca o sa citesti presa gratis... dar esti departe de adevar. de explu, in cazul financial times, articolele pot fi citite contra cost. intra pe net sa te convingi. si nu e singura publicatie care poate fi citita cu abonament pe internet. iar expresia "presa scrisa" se refera strict la cea tiparita. pe internet este "presa online".
  • asta e, asa s-a renuntat si la trasuri, la televizoarele pe lampi, la magnetofon... nu vad de ce trebuie sa suferim dupa presa scrisa? o sa citim presa pe net, asta e.

Trimite un comentariu