Skip to main content

Digi24 Braşov începe, de astăzi, emisia

 

Publicitate

Digi24, televiziunea de ştiri a reţelei RCS&RDS, lansează astăzi cea de-a şasea staţie locală, Digi24 Braşov. Emisia va începe la ora 19.00 cu primul jurnal de ştiri Digi24 Braşov, ce va fi prezentat de Luiza Costan.

Staţia va emite în zonele Braşov, Sibiu şi Covasna.

Postul de ştiri a mai deschis, în ultimele şase luni, staţii la Iaşi, Timişoara, Oradea, Constanţa şi Craiova.

La Digi24 Braşov ziua de ştiri incepe cu jurnalul de 15 minute de la ora 13.00, prezentat de, Luiza Costan. Un nou jurnal de ştiri începe la ora 16.30, iar la 18.30, în prime time, Luiza Costan prezintă Jurnalul principal al Digi24 Braşov.

Digi24 Braşov aduce şi o serie de emisiuni pentru telespectatori. Laurenţiu Ţiţei va prezenta, de luni până vineri, de la ora 16.00, Recrutat în Braşov, emisiunea dedicată pieţei muncii.

Principalul talk-show al zilei, Vocile Braşovului, prezentat de Mircea Vălean, este difuzat zilnic, de luni până vineri, de la ora 19:00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan dan
    "scri" de 2 ori :))
  • Dorel Dorel
    "i-ti mai faci timp". Bine Sorine, nu te lasa.
  • Sorin Sorin
    Moşule, vezi că aici nu suntem la adunarea de partid (cu care te-ai obişnuit în tinereţe) şi nici la şedinţa de bloc unde ai învăţat să răcneşti ca un bezmetic pentru a fi luat în seamă. Învaţă să respecţi nişte reguli elementare: vorbeşte la subiect şi nu bate câmpii cu frustrările tale, răspunde la replici şi nu te pune să scri eseuri pe temă liberă, dă dovadă că ai cei şapte ani de acasă şi că încă procesul de atrofiere corticala nu este în stagiu terminal. Dacă pentru tine internetul este un fel de wc public în care după ce-ţi satisfaci nevoile fiziologice î-ţi mai faci timp să mai scri şi câteva idei proprii pe pereţi, pentru alţii este un mijloc de comunicare modern, de transmitere şi recepţionare de mesaje clare şi concise. Acest topic a fost deschis pentru a informa cititorii despre DiGi24 în special şi RCS-RDS în general. Încearcă să-ţi exprimi părerile pe această temă obiectiv şi cu bun simţ.
  • Florin Florin
    Sorinele tata, pentru astia ca tine a inventat Caragiale celebra replica: "amice, esti idiot !", stii ? Nu stiai, este ? Afla !
    Te dai in texte 'telectuale, da' esti varza cu carne d'aia de nu le place la musulmani.
    Cat despre gramatica...
  • Horea Horea
    "Sa murit" Dorele, s-a murit. Printre altele si pentru LIBERTATE.

    Dar ce să facem acum cu ea? Aceasta-i marea intrebare!
  • Dorel Dorel
    "de când sa murit"...Bine Sorine, da-i sa sune !!!
  • Sorin Sorin
    Şi de când "aprecierile la adresa altora" sunt rezervate doar pentru tine? Iar pe de altă parte ar fi bine să-nveţi să dai "Reply" la un comentariu, nu să deschizi enşpe topicuri pe acelaşi subiect. Cât despre scrisul fără diacritice, un intelectual ca tine sunt convins că o face intenţionat pentru a eluda autorităţile aflate în căutarea geniilor informatice care-şi borăsc frustrările pe toate forumurile. Sunt 23 de ani de când sa murit pentru "Libertate" dar din păcate mulţi bolovani nu au habar să o folosească. Dacă te-ai abonat la DiGi, atunci uită-te la DiGi. Dacă vrei Dolce, te abonezi la Dolce.
  • Florin Florin
    Dupa "nu-ti convine" nu se pun doua puncte, intelectualule !
    Pune mana pe carte si lasa aprecierile la adresa altora daca nu ai caderea de a le face
  • Sorin Sorin
    Nu-ţi convine: reziliezi şi pleci în altă reţea. Ce atâta smiorcăială.
  • Florin Florin
    Astia de la RCS RDS isi cam bat joc.
    Deja sunt nenumarate Digi in grila de programe TV cablu; In ritmul asta, in curand nu vom mai vedea decat Digi si atat !
    Prea mult, domnilor ! Mult prea mult !
    Taiati Discovery si ne dati Digi ?

Trimite un comentariu

sus