Skip to main content

EXCLUSIV. Kanal D va difuza un format de la Oprah: Are you normal, America? Cine il prezinta?

 

Publicitate

Emisiune noua la Kanal D. Postul TV va difuza, din februarie, adaptarea romaneasca a formatului Are you normal, America, detinut de celebra Oprah Winfrey.

Decorurile pentru noua emisiune sunt deja gata, iar prezentatorii au fost deja stabiliti.

Paginademedia.ro va prezinta in exclusivitate cine sunt acestia.

Emisiunea, cu titlul Crezi că ești normal?, este un quiz show cu întrebări mai delicate depre viața obișnuită, va avea doi prezentatori. Unul dintre ei este Escu. El va face echipă cu Tili Niculae, cuoscută publicului din România pentru roluri în serialele de pe Pro TV.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, în cărți pentru prezentarea emisiunii a fost și Bianca Drăgușanu, dar producătorii au optat pentru Tili Niculae.

Esti sau nu normal?

Are you normal, America este un format ce încearcă să răspundă la întrebările care îi frământă pe americani, cum ar fi dacă este normal să vorbești la telefon când ești pe toaletă sau dacă e normal ca un părinte să-și lase copilul să doarmă cu iubitul/iubita acasă. Emisiunea oferă răspunsurile la aceste întrebări prin realizarea unui sondaj.

În fiecare episod sunt invitați concurenți care pot câștiga sume de bani pentru a afla dacă sunt sau nu normali.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • de ce toate emisiunile tre sa fie tip concurs la noi. aiurea. in romania, este loc de o emisiunea gen Oprah, sau mai actual, Ellen DeGeneres Show.
  • nu e cam acelasi lucru cu Romania te cunosc? (sau cum se cheama emisiunea aia a lui Pepe de la Prima) Nu am vazut niciodata emisiunea, dar din descriere suna cam acelasi lucru.
    Si cred ca si FamiliaDa e cam in aceasi oala

Trimite un comentariu