Skip to main content

HBO a ajuns la un acord cu RCS&RDS

 

Publicitate

Posturile HBO vor rămâne în reţeaua RCS&RDS şi anul viitor, după cum au declarat reprezentanţii HBO România, într-o poziţie trimisă paginademedia.ro. Cele două companii au încheiat un acord atât pentru cablu cât şi pentru digital.

"Suntem încântaţi că am încheiat un acord cu RCS & RDS atât pentru România, cât şi pentru Ungaria. Canalele HBO vor fi disponibile în continuare pentru abonaţii RCS & RDS în cablu şi DTH." a declarat Carmen Harabagiu, Country Manager HBO Romania.

La începutul acestei luni, reprezentanţii companiei au declarat că HBO nu încheiase niciun contract pentru anul viitor, în condiţiile în care acordul de retransmisie urma să expire pe 31 decembrie, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Informaţiile despre o posibilă scoaterea a HBO din RCS au apărut în contextul în care posturile Discovery au fost scoase definitiv din reţeaua RCS&RDS, cablu şi DTH.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Costel Costel
    Wow, dar ce surpriza!!! Deci, te poti intelege cu cei de la RCS-RDS, trebuie doar sa vrei ... Ati auzit bah, astia de la Discovery????
  • Sorin Sorin
    Da de ce nu-i scri tu direct şi preferi să fi off-topic aici ?
  • sfinx sfinx
    salutare petrisor, de ce nu monetizezi site-ul si cu google adsense?

Trimite un comentariu

sus