Skip to main content

MTV Rusia se închide de anul viitor

 

Publicitate

Postul de muzică MTV Rusia va fi închis, din 1 iunie 2013, și va fi înlocuit de un alt canal pentru tineri, Pyatnitsa, potrivit broadbandtvnews.com.

Știrea a fost anunțată de Nikolay Kartozia, șeful ProfMedia TV, care a precizat că audiența stației amorțise în zona de 1,5 - 2%. În plus, canalul avea o puternică competiție în zona de internet.

MTV a intrat pe piața din Rusia în anul 1998. Postul de televiziune este operat, din 2007, de ProfMedia, după ce a preluat licența de la Viacom.

Postul Pyatnitsa vizează persoanele cu vârste între 25 și 35, în timp ce MTV Rusia avea un target format din tinerii cu vârste între 14 și 34 de ani.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Voi nu stiti ca exista o transcriere fonetica romaneasca pentru limba rusa? De ce va chinuiti cu "rusa din engleza"? Pentru ca asa era in articolul pe care il reproduceti? Daca e asa, de ce nu scrieti Russia? Asadar:
    Pyatnitsa = Piatnița (Пятница, adica vineri)
    Nikolay Kartozia = Nikolai Kartozia
    PS: Astept un articol in care sa fie vorba (tangential, fireste) despre Ceaikovski. La cat de huseni si de snobi sunteti, pot face lejer un ramasag ca sunteti in stare sa scrieti Tchaikovsky...
  • Daca s-ar inchide MTV RO ar fi ceva bun.
    Dupa ce ca oricum avea audienta minuscula, de cand l-a luat ProTV dau toata ziua numai porcariile produse de MediaPro Music.

Trimite un comentariu