Skip to main content

VIDEO. Noul Dallas, la Antena 1, din ianuarie

 

Publicitate

Dallas revine în România. Postul Antena 1 va difuza, din 5 ianuarie, noua versiune a serialului Dallas, cu vechii J.R. (Larry Hagman), Bobby Ewing (Patrick Duffy) şi Sue Ellen (Linda Gray) în rolurile principale, potrivit TV Mania.

Serialul va fi difuzat în fiecare sâmbătă. Noul Dallas a avut premiera în SUA pe 13 iunie, iar începutul a avut de toate: o nuntă (Rebecca Sutter/Julie Gonzalo şi Christopher Ewing/Jesse Metcalfe se căsătoresc la ferma familiei), o revenire în forţă (J.R./Larry Hagman e internat într-un azil, dar scapă de depresie repejor şi redevine canalia de altădată) şi un plan secret de amploare (care îl implică pe acesta din urmă ş pe fiul lui la fel de ambiţios).

Serialul original Dallas a fost difuzat în Statele Unite în perioada 1978 - 1991. În România, serialul a fost difuzat până în 1981 în acelaşi timp cu americanii, iar în 1992 a fost  redifuzat în întregime, timp de 3 ani, de către TVR 1. În 1998 a fost difuzat sezonul 6 de către Antena 1, potrivit informațiilor de pe Fan Club Dallas. În 2007-2008 producția a fost în întregime pe Romantica.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu