Skip to main content

Poziție HBO: "În momentul de față nu avem un acord cu RCS privind retransmisia după 31 decembrie"

 

Publicitate

HBO România vine cu o poziție legată de viitorul pe rețeaua RCS. Oficialii canalului de filme spun, într-u poziție trimisă Paginademedia.ro, că, în prezent, nu există un acord pentru ca postul HBO să rămână în rețelele RCS și Digi de la 1 ianuarie 2013.

Carmen Harabagiu, Country Manager HBO România:

"Suntem bucuroși că în Ungaria a fost încheiat contractul cu RCS & RDS pentru difuzarea canalelor HBO în cablu; din păcate, pentru platforma DTH nu s-a ajuns la un consens.

În momentul de față nu avem un acord cu RCS & RDS privind retransmisia în România a canalelor HBO în cablu și DTH după 31 decembrie 2012."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Asta înseamnă acţiune dictatorială în piaţă. Consiliul Concurenţei doarme pe el. Iar abonaţii nu au ce face. Zonele sunt împărţite, aşa că, dacă vrei UPC, de ecemplu trebuie să ti se aducă un cablu de la 2-3 km (în zona mea) ca să te branşezi la ei... Romtelecom a încercat să intre acum doi ani peste RCS, au tras niste cabluri, dar au abandonat treaba pentru că nu erau amatori. Asa că RCS îşi poate permite orice pentru că are monopol pe informaţie în mai bine de jumătate din ţară.
  • Antena3 e deja scoasa din primavara, nu stii cand a fost scandalul cu Intact si au scos Antena1,2,3, Euforia si Gsp ? Cat despre RTV si Realitatea, probabil, oricum au vreo 8 de Digi24 regionale bagate.
  • Alex eşti orb? Am scris clar că Discovery este în pachetul extra la Sky. Este pachetul Sky Entertainment Extra: http://www.sky.com/products/tv-packs/entertainment-extra/index.html
  • Poate ca se mai intersecteaza cate un film de la HBO cu Digi dar niciodata Digi nu va avea serialele marca HBO care sunt absolut fenomenale. Si apoi ce sa mai zicem de calitatea imaginii si a sunetului dintre HBO si Digi Film. Deci orice comparatie dintre HBO si Digi Film e chiar caraghioasa.
  • stati linistiti. in vreo 10 ani, daca nu mai repede, nu veti mai plati abonament la RCS, ci direct la siteuri voyo, seenow si altele de genul. televiziunea se muta pe internet, incet, incet. iar companiile de cablu daca nu se adapteaza, vor pierde mult. veti vedea. sunt sigur, ca la cele online, oferta va fi mult mai diversificata.

Trimite un comentariu