Skip to main content

PRESA DE AZI. Apocalipsa de pe prima pagină

 

Publicitate

Politica și Apocalipsa sunt subiectele zilei de astăzi. Aproape toate publicațiile centrale au avut, pe prima pagină, subiectele arzătoare ale acestor zile.

Evenimentul zilei deschide cu mai multă politică și mai puțină Apocalipsă. Principalul subiect de pe prima pagină a ziarului este „Punctul 4 de la Cotroceni”. Mai precis, este vorba despre Pactul de coabitare, care are un punct ce prevede că președintele va avea ultimul cuvânt n numirea Procurorului General și a șefului DNA. Ziarul are și o trimitere către „Apocalipsa prețurilor! Scumpiri de la anul la: gaze, curent și combustibili”.

România liberă a scris despre baronii deszăpezirii: Surprizele listei publicate de CNADNR, la cererea expresă a premierului Ponta. Baronii mici și mari ai deszăpezirii. 

Weekend Adevărul are pe prima pagină un subiect... de weekend: Ce i-am cerut Moșului în ultimii 80 de ani. Cu toate acestea, într-un colț, publicația reamintește și de subiectul apocalipsei: Sfârșitul lumii, o poveste fără sfârșit.

Ziarul Puterea are ca subiect principal programul noului guvern: Ambițiile lui Ponta. În plus, ziarul titrează, într-o trimitere: Putin anunță apocalipsa.

Nici ProSport nu s-a lăsat mai prejos. Ce au uitat mayașii să prezică: Ne-am fi calificat? Pentru Steaua și CFR, Apocalipsa a venit mai devreme, la tragerea la sorți de la Nyon.

Libertatea are o primă pagină apocaliptică de-a dreptul. Pe un fundal ce prezintă o imagine din filmul 2012, tronează titlul Sfârșitul lumii. O afacere de 4 miliarde de dolari.

Ziarul Național deschide cu un subiect despre Dinu Patriviu și iubita acestuia. „Fata găinarului, dragoste pură pentru Dinu Patriciu”, titrează cotidianul. Ziarul nu ocolește mul mediatizatul sfârșit al lumii, așa că, într-un colțișor, apare și un titlu pe această temă: „Apocalipsa Mayașă: salt în timp”. Dar nu este ocolită nici politica: „Guvernul remaniat cu scandal înainte de investitură” și „Antonescu îl bagă pe Tăriceanu la izolare”.

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu