Skip to main content

Tanţa scoate cartea Eu nu sunt Tanţa

 

Publicitate

Actriţa Nuami Dinescu, fosta parteneră de platou a lui Teo Trandafir, lansează volumul-jurnal Eu nu sunt Tanţa la Editura Cartea de suflet.

Lansarea va avea loc pe 19 decembrie în La Historia din Centrul Vechi.

Fragment din carte:
„Tanţa s-a născut aşa, de azi pe mâine, şi a crescut frumos, de la o zi la alta, fără nici o intervenţie, fără nimic forţat, fără constrângeri. A fost un personaj care uneori făcea ce nu puteam eu, care avea o sinceritate pe care eu nu-mi permiteam să o am, care avea liniştea să pună întrebări care în gura altora ar fi fost lipsite de tact. M-am străduit ani de zile să le explic celor care mă confundau cu ce vedeau la televizor ca nu sunt ce văd ei, că eu nu sunt Tanţa! Ea e mereu veselă şi e haioasă, râde tot timpul, eu nu sunt aşa...”

Fotografiile de pe coperta cărţii au fost realizate de jurnalistul şi fotograful Florin Ghioca.

Cine este Nuami Dinescu

Nuami Dinescu a absolvit Facultatea de Teatru a Universităţii Hyperion. A jucat întâi ca actor amator, apoi ca profesionist, pe scenele teatrelor din Craiova, Braşov, Reşiţa şi Ploieşti. A fost Ortansa din „Proştii sub clar de lună” de Teodor Mazilu, Katarina din „Îmblanzirea scorpiei” de William Shakespeare, Veta din „O noapte furtunoasă” a lui I.L. Caragiale, dar şi protagonista unor alte numeroase spectacole de teatru. În perioada 2001-2007 a întruchipat-o pe Tanţa, personaj al emisiunii „Teo”, rol care i-a adus celebritatea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Elena Elena
    Eu propun sa scoti tu o carte intitulata "Sa va spun secretul prostiei mele". Desi nu cred ca e niciun secret. De unde stii tu cate are sau n-are femeia asta de spus despre ea? O cunosti personal cumva? La aruncatul de rautati nimeni nu va intrece, frustratelor...
  • trompeta trompeta
    Tu oricum nu simti nevoia sa citesti nimic.
    Va fi bataie si la piata, asa si?
  • tantu tantu
    Chiar simteam nevoia sa citesct o carte despre nimeni prima la dreapta asta. Va fi bataie intre coafeze, pe puseurile literale ale taticii asteia.
  • aidan aidan
    nuami este un om si jumatate si o actrita cat se poate de talentata. sigur are ce sa scrie!
  • Cristina Balanescu Cristina Balanescu
    Iar eu cred ca este prea mult sa-ti spui pe-aci o parere despre un om pe care nu-l cunosti si care chiar a facut ceva in viata.
  • Codruta Codruta
    Fiecare are dreptul sa scoata carti daca asta vrea..Nu trebuie sa aprobe nimeni, mai ales un personaj trist care isi varsa frustrarile pe internet..:)
  • Codruta Codruta
    Foarte bine, Nuami Dinescu..Publicul tau astepta asta..Daca unii nu stiau, prea multe despre tine, e pentru ca traiesc de prea multa vreme intr-o ignoranta totala fiind fanii emisiunilor de tip tabloid. Succes.
  • 1q 1q
    cred ca este prea mult sa scoti o carte despre tine, cand ai atat de putine de spus despre tine. sa scoata o carte tamara buciuceanu, draga olteanu, stela popescu etc.

Trimite un comentariu

sus