Skip to main content

Victor Ciorbea, Aurelian Pavelescu și Vasile Blaga, cei mai prezenți la TV

 

Publicitate

Liderii politici cu cele mai multe prezențe în studio sunt Victor Ciorbea, PNȚCD – aripa Ciorbea, candidat din partea USL pentru un post de senator, Aurelian Pavelescu, membru PNȚCD, candidat pentru Camera Deputaților din partea ARD, și Vasile Blaga, PDL.

Senatorul Victor Ciorbea, liderul PNȚCD – aripa Ciorbea, este pe primul loc în clasament, cu 16 apariții. Cele mai multe prezențe au fost înregistrate în platourile televiziunilor România TV și Antena 3.

Locul doi în topul liderilor politici cu cele mai multe prezențe în studiourile TV este Aurelian Pavelescu, PNȚCD, care a înregistrat, în luna noiembrie 2012, 9 prezențe.

 

Vasile Blaga, liderul PDL, ocupă poziția a treia în clasament, cu 6 apariții în studiourile Realitatea TV, România TV și B1 TV.

Raportul mediaTRUST prezintă şi un clasament al celor mai activi reprezentanţi ai partidelor politice prezenţi în platourile televiziunilor monitorizate.

Primul loc în acest clasament este ocupat de același Victor Ciorbea, liderul PNȚCD – aripa Ciorbea.

Pe locul doi se află reprezentantul PDL-ului, Radu F. Alexandru care a înregistrat, în luna noiembrie, 2012, 15 prezențe în platourile TV.

Următorul clasat este reprezentantul PNL-ului, Vlad Nistor, director general al Institutului Diplomatic Român, cu 14 prezențe.

Costică Canacheu, membru PDL, se află pe locul patru, la egalitate cu Sergiu Andon, PC, fiecare înregistrând câte 12 prezențe.

Analiza mediaTRUST România a luat în calcul şase posturi de televizune (Antena 3, B1 TV, România TV şi Money.ro TV, Realitatea TV şi Digi 24). Raportul conţine informaţii din emisiunile difuzate de către cele şase posturi de televiziune în intervalul orar 17.00 – 23.00, în luna noiembrie 2012.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu