Skip to main content

15 Ianuarie. Dinu Patriciu nu are voie să intre în concurenţă cu grupul Adevărul. Catrinel Menghia, apariţie în seria CSI

 

Publicitate

TRANZACŢIE APROBATĂ. Dinu Patriciu nu are voie, timp de doi ani, să desfăşoare activităţi care să intre în concurenţă cu firmele din Adevărul Holding preluate anul trecut de omul de afaceri Cristian Burci, potrivit contractului prin care Patriciu i-a cedat lui Burci controlul asupra grupului Adevărul, scrie HotNews. Clauza de nonconcurenţă este menţionată în decizia prin care Consiliul Concurenţei şi-a dat avizul pentru această afacere.

Consiliul Concurenţei precizează că această clauză a fost aplicată, în cele din urmă, doar celor opt intreprinderi din grupul ADH care au fost achizitionate, nu întregului grup - care mai includea doua întreprinderi care nu au fost achiziţionate de către Premium News.


Dinu Patriciu nu are voie timp de doi ani sa intre in concurenta cu grupul Adevarul, preluat anul trecut de Cristi Burci


APARIŢIE ÎN CSI. Catrinel Menghia apare într-un episod din serialul "CSI - Crime şi Investigaţii/ CSI: Crime Scene Investigation", care va fi difuzat pe 23 ianuarie de televiziunea americană CBS, potrivit unui anunţ făcut de fotomodelul român pe contul său oficial de Facebook, scrie Mediafax.

În episodul "Double Fault" din cel de-al 13-lea sezon al serialului "CSI - Crime şi Investigaţii", Catrinel Marlon (numele de scenă al româncei Catrinel Menghia) joacă rolul Elisabettei, logodnica italiană a lui David Hodges (interpretat de actorul Wallace Langham), unul dintre personajele principale din această producţie.
Catrinel Menghia joacă în serialul american "CSI". Când va fi difuzat episodul în care apare românca - FOTO


EUGENE PATTERSON A ÎNCETAT DIN VIAŢĂ. Jurnalistul american Eugene Patterson, premiat cu Pulitzer şi militant pentru drepturile civile în statele americane sudice, în anii 1960, a murit sâmbătă, la vârsta de 89 de ani, scrie Mediafax.

Eugene Patterson era editorul publicaţiei Atlanta Constitution atunci când a fost recompensat cu premiul Pulitzer pe anul 1967. El a scris şi publicat numeroase articole în care sprijinea mişcarea pentru drepturi civile a americanilor de culoare, într-o perioadă în care multe publicaţii din statele americane sudice refuzau să abordeze în paginile lor acest subiect.
Jurnalistul Eugene Patterson, premiat cu Pulitzer, a murit la vârsta de 89 de ani


DRY COOKER, RECLAMĂ PE 18 TELEVIZIUNI. Compania Studio Moderna, care promovează „minunea” de tigaie Dry Cooker, a consumat pentru campaniile sale de teleshopping timpi de publicitate pe 18 televiziuni, în 2012, potrivit unei analize Forbes. Studio Moderna a ocupat locul 4 în topul clienţilor publicitari TV.

Forbes România estimează că bugetul de publicitate TV pe care l-a cheltuit Studio Moderna în 2012 a fost de 7,5 milioane de euro.
Televiziunile pe care s-au încins reclamele pentru tigaia Dry Cooker


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MirceA MirceA
    Stirea cu eliminarea rebate-ului la Pro TV si Kanal D cand o s-o dati ? Ca e deja de cateva zile.
    Parca scriati, cu litere de o schioapa, ca Pro-ul si Digan se opun eliminarii rebate-ul si iata ca acum il scot inainte de a aparea ordonanta. Asta deparece Pro-ul a cerut asta si acum nu-si mai permit sa astepte adoptarea legii.

Trimite un comentariu

sus