Skip to main content

17 Ianuarie. Sunday Times îi va plăti despăgubiri prințului Albert de Monaco

 

DESPĂGUBIRI. Albert de Monaco şi soţia sa, Charlene, au ajuns la un acord cu tabloidul britanic Sunday Times, care s-a angajat să plătească despăgubiri cuplului princiar, după ce a publicat un articol în care sugera că relaţia acestora era "o căsătorie aranjată", a anunţat, marţi, avocatul prinţului, scrie Mediafax. Articolul incriminat a fost publicat pe 3 iulie 2011 - la două zile după căsătoria cuplului - şi avea titlul "Blestemul familiei Grimaldi", a declarat Mark Thomson, avocatul cuplului princiar. Tabloidul britanic a afirmat că prinţul Albert a confiscat paşaportul soţiei sale pe aeroportul din Nisa pentru a o împiedica să fugă din principatul Monaco.
Potrivit aceluiaşi articol, Charlene, care a aflat cu puţin timp înainte de căsătorie de existenţa unui al treilea copil nelegitim al prinţului, nu dorea să se mai căsătorească.
Sunday Times îi va plăti despăgubiri lui Albert de Monaco. Tabloidul a scris că relaţia prinţului cu Charlene era "o căsătorie aranjată"


Publicitate

RATINGURI. Ediţia aniversară a 70 de ani a Globurilor de Aur a avut un rating-record de peste 19 milioane de telespectatori. Faţă de anul trecut, audienţa a crescut cu 17%, potrivit publicaţiei „Variety“. Gala prezentată de actriţele de comedie Tina Fey şi Amy Poehler şi difuzată pe HBO şi în România a fost vizionată de 19,7 milioane de telespectatori din întreaga lume.
Globurile de Aur, cea mai mare audienţă din ultimii şase ani


NOU MOTOR DE CĂUTARE. Facebook lanseaza un motor de căutare de conținut în cadrul propriei rețele de socializare, noul serviciu urmând să se numească "Graph Search", anunță președintele Consiliului de administrație al companiei, Mark Zuckerberg, scrieWall-Street.
"Noul serviciu le va permite utilizatorilor Facebook sa efectueze căutări naturale de conținut în cadrul rețelei de socializare", a spus Zuckerberg.
Zuckerberg a explicat că serviciul va ține cont de criteriul respectării dreptului la viața privată, afișând doar rezultate de conținut de pe Facebook care sunt distribuite și sunt accesibile utilizatorului ce efectueaza cautarea.
Facebook lanseaza un motor de cautare pentru continut in cadrul propriei platforme [VIDEO]


BILANȚ. Wave Division, agenție BTL full service, a încheiat anul 2012 cu o cifră de afaceri de aproximativ 4,5 milioane de euro, într-o scădere ușoară în comparație cu anul anterior, când înregistra afaceri de circa 5 milioane euro, scrie DailyBusiness.

Investițiile companiei s-au axat în acet an pe lansarea unor noi divizii de business, precum lansarea platformei de marketing digital CuponReducere.ro, derulată în parteneriat site-ul Coupons.com.
Wave Division a incheiat anul 2012 cu afaceri de 4,5 mil. euro


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu