Skip to main content

25 Ianuarie. Silviu Prigoană câștigă audiență cu muzică populară și manele

 

silviu-prigoana-cotidianul

Publicitate

AUDIENȚĂ PE RITMURI POPULARE. Cu o audiență medie la nivel urban de 36.000 de telespectatori pe minut, televiziunea Etno TV, aparținând omul de afaceri Silviu Prigoană, domină nișa posturilor specializate în muzică populară, scrie Forbes România.

În top s-a aflat Taraf TV, canal de manele și muzică de petrecere aparținând aceluiași Silviu Prigoană, cu o medie de 13.000 de telespectatori pe minut la nivel urban, respectiv 28.000 pe național.

Favorit TV, televiziunea fraților Micula (grupul European Drinks&Food), a avut o audiență urbană de 11.000 de orășeni pe minut
Silviu Prigoană câștigă audiență cu muzică populară și manele


GAFĂ. Cotidianul spaniol El Pais a publicat joi, pe prima pagină, o fotografie a unui pacient intubat, pe patul de spital, prezentat ca fiind Hugo Chavez, imagine care s-a dovedit a fi un fals, potrivit conducerii publicaţiei, care a oprit imediat distribuirea ziarului şi a scos fotografia de pe site, scrie Mediafax.
Fotografia a rămas timp de aproximativ 30 de minute pe pagina de deschidere a site-ului cotidianului El Pais.
Gafă comisă de El Pais: Fotografie falsă cu Hugo Chavez intubat. Ce reprezenta în realitate imaginea


POSIBILĂ ACHIZIȚIE. Donald Trump vrea să cumpere The New York Times, în acest sens având loc mai multe întâlniri în care magnatul american ar fi negociat preluarea publicaţiei de la familia Sulzberger, anunță Mediafax.

Potrivit site-ului New York Magazine (nymag.com), Donald Trump explorează modalităţi de cumpărare a The New York Times.
În acest sens, Trump ar fi avut "mai mult de o întâlnire" pentru a convinge familia Sulzberger, care controlează în prezent The New York Times, să îi vândă publicaţia.
Donald Trump vrea să cumpere publicaţia The New York Times


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu